Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:39 | October 6, 2020

brunt hjärta svart, möte med min redovisningskonsult och intervjuer

hatt H&M // brun dunjacka här // brun klänning här // stövlar här

Hej tisdag!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint tack och ska snart hoppa in i bilen och åka in till stan. Det blir en heldag med möten, först hos min redovisningskonsult och sen har jag lite intervjuer med potentiella praktikanter till en praktikplats på Organista i höst. Jag har inte aktivt sökt en praktikant men vi får så många ansökningar och jag har mer att göra än någonsin så jag tänker varför inte? Jag har så mycket jag kan lära ut och har väldigt bra erfarenhet av praktikanter (Masha och Klara var ju helt fantastiska båda två) sedan tidigare så det kan nog bli hur bra som helst.

Men nu till något helt annat, nämligen min outfit, hehe! Jag kommer satsa på mycket brunt i höst och matchar gärna med svarta detaljer. Det är nog min favoritkombo just nu!

Och ja, jag har redan börjat packa upp mina vinterjackor, hehe. Förra veckan gick jag runt och frös hela dagen när de andra tyckte det fortfarande var rätt varmt ute. Jag är så frusen av mig så jag packar alltid upp min vintergarderob tidigt på säsongen, hehe. Nej, nu måste jag skynda mig så jag inte blir sen.

Jag ville mest kika in och önska er en fin dag, puss & kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “brunt hjärta svart, möte med min redovisningskonsult och intervjuer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jisses, vad vacker du är Linn

  Reply
 • Ha en fin dag du också❤️

  Reply
 • Åååh det där kan vara den snyggaste dunisen ever och så är den slut i alla strl förutom de små. Buhu 🙁

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Väldigt fint😍 Hittad dock inte klänningen via länken.. Finns den verkligen där?

  Reply
 • Såå fint och tack för du varierar och även visar upp kläder från budgetkedjorna 🙂

  Reply