Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:24 | October 5, 2020

vecka 41 – budgetmöte, praktikanter och veterinärbesök

veckans planer

Hej älsklingar! Hur mår ni idag? Jag mår bara fint tack och måste åka hemifrån tidigt idag. Vi ska nämligen vara hos veterinären med Charlie klockan nio. Det har gått fyra veckor nu så det är dags får återbesök och jag hoppas så att hon är bättre i nacken. Det känns som att hon rör sig bättre men hon går fortfarande på en låg kortisondos så vi får se vad de säger idag. Efter veterinären blir det kontoret. På tisdag ska jag också in till stan och börjar förmiddagen med ekonomi-möte hos min redovisningsbyrå. Spännande! Vi ska lägga en budget och plan för Organista resten av året. På eftermiddagen har jag lite intervjuer med potentiella praktikanter till Organista. Även onsdagen spenderar jag i stan, jag har lite möten och sen torsdag ska jag jobba hemifrån. Efter tre dagar med pendlande och kontoret kommer det bli supermysigt att jobba från landet en dag och på fredag blir det kontoret igen. Så många dagar har inte jag spenderat på kontoret under en vecka på jag vet inte hur länge!

veckans bästa

Charlie känns så mycket bättre, vilket ju är helt underbart men jag är så nervös inför vårt veterinärbesök. Nackkotan, diskarna eller vad det nu är som spökar i hennes nacke ska kunna läka av sig självt och jag önskar ingenting annat än att det är på väg åt rätt håll! Hon har i alla fall gått från att röra sig väldigt försiktigt till i princip som vanligt de senaste veckorna och det känns ju helt underbart. Tänk på oss lite extra idag så är ni snälla <3

veckans sämsta

Det här är både bra och dåligt, hehe! Men det var lite stökigt med att få till alla avtal, in- och utträde i föreningen osv. i tid så först trodde vi att vårt tillträdesdatum till lägenheten skulle skjutas upp några veckor. Med andra ord kunde vi inte boka målare och nu visar det sig att vi antagligen får tillträde redan den här veckan, wohoooo! Det är ju underbart men vi står helt utan målare så det kommer nog dröja lite innan vi kan flytta in trots allt. Jag har börjat beställa möbler och fixa med allt annat i alla fall. Jag är ju världens tidsoptimist men ska jag försöka vara realistisk så skulle jag säga att vi kommer vara hemmastadda och ha fått allt på plats i början/mitten av november någon gång. Håll tummarna!

Ha en fin måndag hjärtan, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här