Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:29 | October 2, 2020

lagret börjar sina och ny produktion på gång

Underwear Bag här // Travel Bag XS här // Shoe Bag i leopard här // Travel Bag S här // Transparent Bag i svart här // Travel Pouch i leopard här // Laundry Bag XL i taupe här

Hej fredag! 

Har ni sett något finare än det här? Alltså hela vår hemsida fick sig verkligen ett lyft när leo-produkterna kom in i bilden. De är så fina att mixa och matcha tillsammans med de andra produkterna! Och det är kul att det händer lite mer tack vare att vi har fått in lite mönster…

Den här hösten har verkligen varit helt otrolig och alla leopard-produkterna har snart sålt slut. Så vill ni lägga händerna på ett par så får ni skynda er! Vi har även väldigt lite i lager av beige och taupe efter september som har varit vår bästa månad någonsin. Nyp mig i armen!!! Jag har satt igång en ny produktion men det tar tid innan produkterna är här som ni vet så passa på, annars kommer ni får vänta ganska länge.

Jag ska faktiskt packa min väska nu och längtar lite extra varje gång sedan jag startade Organista och får packa med världens bästa produkter. Egentligen skulle ju jag till London den här helgen och äntligen få träffa Maria, Max och Marilou men det blev inställt. Mattias hade redan hunnit boka in en herrmiddag med övernattning och eftersom vi inte har någon lägenhet för tillfället så är jag med andra ord utslängd.

Så då passade jag på och bokade ett helt dygn alldeles ensam på Yasuragi! Det var längesen jag längtade så här mycket efter någonting. De senaste veckorna har varit helt galna och kantats av lite för mycket jobb. I början av veckan hade jag nästan lite svårt att andas och det betyder att jag måste varva ner. Så den här helgen är det jag som stänger ner datorn, kopplar bort mobilen och ägnar mig åt meditation, yoga och massage på bästa Yasuragi…

Jag hoppas ni får en härlig fredag och helg älsklingar, puss & kram!


3 kommentarer3 kommentarer om “lagret börjar sina och ny produktion på gång”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Njut av helgen! hoppas det blir helt underbart.

    Reply
  • Va rädd om dig❤️

    Reply
  • Så härligt! Hoppas du fick chans att vila upp dig ordentligt 🥰

    Reply