Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:24 | October 1, 2020

min helg i bilder – skogshäng, svampplockning och sällskapsspel

Hösten kan ju va den bästa årstiden av alla?

Jag älskar hösten, men kan iof inte välja en favorit av alla årstider. Det är ju för att vi har så många olika som gör att jag uppskattar dem alla så mycket! Jag älskar i alla fall när man lägger sol och bad bakom sig och beger sig ut i skogen igen. Skogen är nog min favoritplats att vara på i naturen!

Och i helgen hade vi bjudit in stora tjocka släkten (Mattias syskon och syskonbarn) till svampplockning och övernattning. Här står jag med Christer och Milla, taggade för svampplockning!

Det är perfekt att bjuda in det tunga artilleriet när man ska leta svamp. Vi var tio pers och kunde täcka en stor del av skogen tillsammans.

Jag hade förberett med full mundering men jag var alldeles för varmt klädd, haha. Solen kikade fram så det blev riktigt svettigt!

Och det blev inte så mycket kantareller! Vi fick nog ihop en 20 stycken gemensamt.

Men lika glada var vi för det! Det var så härligt att få komma ut i skogen i ett par timmar.

Och vi hade räknat med dåligt utbud av kantareller då det är rätt sent på säsongen så vi hade självklart säkrat upp med lite kantareller från butiken. Så det blev kantarelltoast till förrätt trots allt. Efter middagen spelade vi spel och skrattade så vi kiknade. Ni måste köpa spelet ”Kan du ta en hint?”. Det är en blandning mellan charader, pictonary och singalong. Världens roligaste spel!

Puss och kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “min helg i bilder – skogshäng, svampplockning och sällskapsspel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här