Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:27 | September 30, 2020

mönster och ton i ton

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag mår fint tack och har några roliga möten nu under förmiddagen. Det finns en charm i att inte va i stan och på kontoret varje dag i veckan för jag känner mycket mer för att klä upp mig lite nu när jag väl ska in.

Jag älskar ju att klä mig ton i ton och gillar verkligen det här setet som innehåller lite mönster men ändå går i samma färgskala i både kjol och matchande blus.

De här vita stövlarna kommer från Nelly och har några år på nacken men de åker fram med jämna mellanrum fortfarande. De har lite liknande stövlar här! Och väskan, en riktig favorit som ni vet, den kommer från ATP och finns här.

Jag hoppas ni får en härlig onsdag, puss och kram!


1 kommentarerEn kommentar om “mönster och ton i ton”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här