Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:45 | September 29, 2020

lite nya inredningsdetaljer

Hej hjärtan!

Vi sitter i bilen på väg in till stan. Jag passar alltid på att jobba lite när jag inte kör och får rätt mycket gjort. Det tar ändå mer eller mindre en timme in till stan på morgonen så jag hinner alltid svara på en hel del mejl, blogga lite och fixa med Instagram.

Jag ville egentligen bara kika in och visa vår nya vas. Jag gick förbi H&M Home’s skyltfönster för flera veckor sedan när jag var på väg till kontoret och skymtade den här vasen. Det var kärlek vid första ögonkastet men jag hade bråttom och tänkte att jag skulle gå tillbaka på eftermiddagen vilket jag gjorde men den hade sålt slut direkt. Även på nätet!

När jag ändå var inne i butiken så fick de här fina doftljusen följa med mig hem.

Spegelkuben har en gammal bekant till mig från Skåne gjort och ljusfaten kommer från Ester & Erik. Ljusen har vår familjevän Yvonne (som jag har känt sedan jag var liten) stöpt. Varje jul och födelsedag skickar hon nya ljus till mig. Världens bästa Yvonne! Hon har tre barn själv och oändligt med barnbarn men har ändå blivit lite som en extramamma för mig sen mamma gick bort. Tänk att det finns så fina människor va?

Jag skulle gärna gå en kurs och stöpa ljus som Yvonne gör, någon som vet något bra ställe att göra det på i Stockholm?

Man ser inte riktigt hur stora doftljusen från H&M är….

…men de är enorma! Och kostar ynka 149 kr. De har helt klart blivit en ny favorit här hemma.

Men tillbaka till vasen. Jag signade upp mig på hemsidan om att jag ville få ett mejl när vasen kom in i lager igen. Jag fick ett mejl och såg det ett par timmar senare, klickade mig in via länken och tror ni inte att den hade sålt slut direkt?

Så i förra veckan när Mattias skulle hämta upp mig och Charlie på kontoret så stod det två exemplar i skyltfönstret igen. Gissa om jag blev glad? Jag vet inte vad det är men jag älskar den här vasen, den ska få bo i vår nya lägenhet när vi flyttar in men tills dess får den stå här.

Ha en fin tisdag älsklingar, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “lite nya inredningsdetaljer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vaaa, skulle precis skriva att gud vad stora ljusen var. Velat ha just de där två länge men tänkt att de är så dyra men inte är dom det när de är i den sizen :O

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Upplever att en del doftljus från H&M knappt luktat något. Hur är doften på dessa?

  Reply
 • Vart är ert soffbord ifrån? Tack för en fin blogg! 🙂

  Reply
 • Gillar verkligen att ha en skål till fjärrkontrollerna. Det ska jag skaffa!

  Reply