Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:28 | September 28, 2020

vecka 40 – roliga möten, live-shopping och en inställd London-weekend

Veckans planer

Hej måndag och ny vecka! Jag känner mig pigg och utvilad efter en väldigt lugn och mysig helg. Alla Mattias syskon med respektive och syskonbarn har varit här. Vi har varit ute i skogen, plockat svamp (vi var tio pers och hittade typ lika många kantareller, haha), ätit magisk pasta och druckit rödvin. Jag har jobbat en del också, inte ultimat men så blir det ibland. Jag har så mycket deadlines och saker jag måste få klart kommande veckor så jag vet knappt hur jag ska få ihop det men på något sätt löser det sig alltid. Idag sitter jag och jobbar på landet och betar av min att göra-lista. Jag har verkligen vant mig vid att arbeta hemifrån nu när vi inte har någon lägenhet i stan och har blivit ganska bra på det faktiskt. Jag får så mycket gjort när jag sitter hemma, förr brukade jag ha svårt att slappna av när jag satt ensam och fick mer gjort om jag satt tillsammans med de andra på kontoret. Men om två veckor tillträder vi vår nya lägenhet så snart blir det ändring på det. Jag saknar verkligen stan och att hänga på kontoret varje dag! I morgon ska jag äta lunch med Matilda och Masha och så har jag lite möten på eftermiddagen så då blir det stan. Jag ska bl.a. träffa en tjej på Bambuser som är en lösning för live-shopping för e-handel. Det ska bli spännande! På onsdag blir det också stan, jag ska ha två roliga möten och så ska jag försöka klämma in ett träningspass. Torsdag jobbar jag hemifrån och på fredag blir det stan igen. En lagom uppbokad vecka med tanke på hur mycket jag måste hinna med, hehe!

veckans bästa

Jag har verkligen kommit igång med min träning igen sen jag hade migrän förra helgen. Jag har yogat nästan varje dag och nu är det dags att komma igång med min Becore-pass också så jag kan bygga lite mer styrka. Jag vet inte vad jag tänkte när jag hade ett uppehåll på nästan en månad. Jag har tränat regelbundet så länge jag kan minnas med endast korta uppehåll om jag har varit sjuk. Jag behöver verkligen träna för att må bra men jag kom helt av mig av att bo på landet. Jag skyller på det i alla fall, hehe. 

veckans sämsta

I helgen skulle jag och Sofia (som bor i Skåne) åka och hälsa på Maria i London. Allting såg ju så ljust ut för bara några veckor sedan så vi bokade flygbiljetter. Jag har inte träffat Maria, Marilou och Max på hur länge som helst p.g.a Corona. Men så vände allt, smittan ökar ganska mycket i London så vi fick avboka. Vi hade bokat världens mysigaste helg men det får bli längre fram istället.

Ha en fin start på den nya veckan!


3 kommentarer3 kommentarer om “vecka 40 – roliga möten, live-shopping och en inställd London-weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! En fråga, jag förstår så klart att man gärna vill hänga på kontoret varje dag men samtidigt är ju FHM:s rekommendationer väldigt tydliga – de som kan bör jobba hemma i så stor utsträckning som möjligt året ut. Och nu stiger ju dessutom smittan ganska mycket. Hur tänker du kring ditt ansvar där? Tycker det är problematiskt med din stora plattform att du inte alls reflekterar över det utan snarare ger sken av att du ser fram emot en “normal” vardag där du kommer gå till kontoret varje dag. OBS förstår själv hur tröttsamt det är med hemmajobb, och själv behöver jag cykla in till kontoret en dag per vecka för att göra saker som måste göras på plats. Men samtidigt får man ju försöka ta sitt ansvar och tänka flexibelt kring hur man lägger upp sin arbetsvecka så man tar sitt ansvar under denna pandemin. Bara intresserad av hur du resonerar kring det och ditt ansvar som egenföretagare/influencer för reagerade på ditt ordval här ovan. Tack annars för en fin blogg!

  Reply
 • Tråkigt att avboka.
  En konferens jag skulle åka till blev avbokad.
  Skulle dit med sambon o ligga på hotell.
  Istället blev det en hotellnatt i närheten istället

  Reply
 • Hur många syskon har Mattias? 🙂 hel-, halv-,eller bonussyskon?

  Reply