Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:14 | September 21, 2020

vecka 39 – möte med investmentbolag och försäljningsrekord

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag känner mig lite måndagsseg då jag hade migrän igår. Jag har sällan migrän nuförtiden och försöker vila ordentligt när jag väl får det men den här gången känns det som att den hela tiden ska komma tillbaka. Det har den aldrig gjort det förut så håll tummarna, jag har ju migrän med synbortfall så det finns inte så mycket man kan göra då mer än att vila. Jag hoppas jag mår bättre i morgon! Jag har väldigt mycket att ta tag i i morgon eftersom den här dagen lite försvann. På onsdag ska jag in till stan och startar min dag med ett frukostmöte. Det är faktiskt ett investmentbolag som hört av sig och älskar Organista så vi ska ses och snacka lite mer över en frukost, spännande! Resten av dagen spenderar jag på kontoret, torsdag jobbar jag från landet och på fredag kontoret. Jag har inte så mycket bokat vilket är perfekt för jag har så mycket jag behöver hinna med. Samarbeten, nyhetsbrev, kampanjer och nya produkter. Puh!

veckans bästa

Organista har gått som på räls under september! Vi hade ju en kampanj med Petra men även våra nya annonser fungerar så bra och förra veckan slog vi vårt försäljningsrekord för en månad hittills och då har ju inte ens hela månaden gått. Hurra! Jag är så glad och ska fira lite i kväll. Det blir ett väldigt lugnt firande, haha, men jag vill trots allt stanna upp och  ta in allt! Jag ser fram emot den här jobbhösten så mycket…

veckans sämsta

Migrän! Den är dessutom självförvållad vilket retar mig så klart! Jag har aldrig migrän längre så länge jag sköter min yoga och träning. Jag har knappt kört ett enda pass på fyra veckor och det är då den kommer som ett brev på posten. Nu blir det ändring på det, så fort jag mår bättre är det jag som går tillbaka till 3-4 pass i veckan, det är då jag och min kropp mår som bäst. Det är svårt nu när vi bor på landet bara, när jag väl är inne i stan är det 100% fokus på jobb men nu är det inte långt kvar. Jag gissar att vi flyttar in i vår nya lägenhet någon gång i november och tills dess får jag bara se till att skärpa mig helt enkelt och träna mer här ute.

veckans låt

I lördags satte Mikaela på den här låten när vi skulle göra oss i ordning och gå på middag. Det är så mycket 80-tal i den vilket jag ÄLSKAR men den är från förra året. Ni kan tacka mig (Mikaela) senare!

Ha en fin måndag hjärtan och hoppas att ni får en fin start på veckan!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 39 – möte med investmentbolag och försäljningsrekord”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Jag undrar om inte du skulle kunna sammanställa en Spotify-lista med alla dina tips på låtar? Jag älskar upptäcka ny musik och de låtar du länkar till i bloggen är sådant jag normalt inte lyssnar på. Det hade varit så smidigt att ha alla låtar samlade. Ha en bra dag!

    Reply
  • Jag läste ett tips för att mildra migrän, stoppa händer och fötter i varmt vatten och ha något kallt på nacken samtidigt.

    Reply