Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:48 | September 17, 2020

home sweet home

Hej hjärtan!

Hur mår ni idag? Jag mår bara bra tack och jobbar hemifrån idag på dagen. Ikväll ska jag nämligen till Nacka Forum och köra ett samarbete med dem på Instagram där jag visar hur jag förbereder bl.a. mitt hem för den mysiga hösten.

Jag och pappa gick en lång promenad i blåsten igår. Jag älskar ju hösten, framförallt nu innan det blir för mörkt ute. Och sen när det blir alldeles för mörkt ute så kommer vintern och julen som jag älskar om möjligt ännu mer, hehe. Det är egentligen bara januari och februari som jag tycker är lite segt innan det vänder och blir vår igen. Tänk vad snabbt tiden går? Det är lika bra att njuta av varje dag istället…

Det har blivit mer hemma-jobb den här veckan än vad det var tänkt. Vi får inte riktigt till logistiken med bilen här hemma, hehe. Men inte mig emot. Så länge jag får köra varannan dag i stan och varannan dag här i mitt mysiga arbetsrum så är jag riktigt effektiv och får mycket gjort ändå.

Nej, nu måste jag stänga igen datorn för klockan åtta kommer det hit en trädgårdsarkitekt som ska hjälpa oss lite med trädgården i höst och inför nästa vår. Sen blir det jobb hela dagen och klockan 18 ska jag vara på Nacka Forum. Håll utkik på Instagram då, det vore kul att hänga lite med er när jag kör min första live någonsin. Spännande!

Ha en fin torsdag, puss & kram!

 


1 kommentarerEn kommentar om “home sweet home”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina du!

    Jag ska pa besok till min nyinflyttade syster I Sthlm on tva veckor o tankte be om dina basta tips for restauranger o barer. Garna restaurang/bar med “lively atmosphere” samt roliga stallen for daydrinks (vet ej om detta ar en grej I Sverige?). Omrade har mindre betydelse! 🙂

    Hade uppskattats till 1000 da vi bagge ar helt novisa pa Sthlm! 🙂 Om andra lasare har tips kommentera garna ni med! Tusen tack!

    P.S Om nagon kan rekommendera en klinik for lipfillers kommentera garna det med. TACK! 🙂

    Reply