Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | September 16, 2020

Petra Tungården x Organista och 15% rabatt fram till midnatt

När jag frågade Petra om hon ville bli ambassadör för vår nya leopard-kollektion på Organista så svarade hon att hon hade blivit sur om jag frågade någon annan. Haha <3 Hon är nämligen lika tokig i leopard som jag är och kändes därav som den perfekta personen att fronta vår kampanj.

Petra har dessutom använt våra produkter sen dag ett och ni som följer Petra vet att hon är ganska stökig av sig, hehe. Det känns alltid lite extra härligt när våra produkter kan underlätta livet för stökmajor och Petra har blivit ett riktigt proffs på att packa med våra produkter.

Här hittar ni alla hennes favoritprodukter från Organista och anger ni koden PETRA15 så får ni 15% rabatt på hela vårt sortiment men passa på, koden gäller bara fram till midnatt idag onsdag!

Petras märke Adoore gör ju så fina klänningar i en massa underbara färger och det blev så fint när hon packade ner allt! Hon viker allt och packar klänningarna bredvid varandra så att hon ser precis vad hon har med sig på resan eller i garderoben!

Koden gäller alltså fram till midnatt idag, den är PETRA15 och ger er 15% rabatt på hela vårt sortiment inklusive leopard-produkterna!

Puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här