Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:40 | September 15, 2020

Grevemiddag hos Steffi och Jonas i Ulriksdal

Hej vänner! 

Här kommer lite bilder från vår lördag. Ni som följer mig på Instagram har redan sett våra outfits men de tåls att visas upp igen tycker jag, hehe. 

Det var världens bästa Steffi som fyllde år förra måndagen så hon och Jonas bjöd in till temafest och Greve-middag. Jag bestämde mig direkt för att gå all-in. Jag har nämligen väntat på maskerad där man kan klä sig i 1700-talskläder. 

Min familj <3 

Jag har fått så mycket frågor om kläderna och allt kommer från Temashop här. Däremot fick jag sy in klänningen hos min skräddare (gissa om han och hans fru skrattade när jag drog på mig den här, haha) för den fanns bara i 38. 

Jag, Mattias, Stina, Kristian, Michaela och Damon gick ihop och beställde den här underbara tavlan på värdparet. Den kändes otroligt passande för temat och Steffi blev så glad, haha. 

Steffi och Jonas hyr ett hus i Ulriksdal medan de letar efter eget hus och inredningen där går verkligen hand i hand med temat. 

Det kändes så högtidligt att äta middag här och alla var så finklädda. Hade jag fått bestämma hade jag gärna setts allihopa en gång i månaden och klätt upp oss högtidligt, haha. Jag är ett stort fan av Downton Abbey och har alltid avundats deras mysiga middagar där alla är uppklädda till tänderna. 

Mina härliga bordsherrar, Markus och Kristian! 

Och Petra var så fin i sin klänning! Det var så kul för alla hade tolkat temat väldigt olika och det var grevar och grevinnor representerade från flera olika århundraden. Jag tror att jag har messat med Steffi och Jonas 2-3 gånger redan och tackat för festen i lördags, haha, Men det var verkligen så otroligt kul och efter middagen blev det dans långt in på småtimmarna. Vi hoppade in i en taxi runt tre och stupade i säng ute på landet en timme senare.

Tack igen till bästa värdparet, puss & kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “Grevemiddag hos Steffi och Jonas i Ulriksdal”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn! Vill bara säga att jag precis hittat din blogg och blir så ledsen att jag inte hittat den tidigare?? Precis en sån här blogg jag saknat 😀 Älskar kombon med bilder och text! Allt gott!

    Reply
  • Gud vilket roligt tema ser helt underbart ut!

    Reply
  • Så drömmigt tema, har velat ha en sådan här tema-middag i flera år då jag är obehagligt besatt av histotria och dess kläder. Du var så fin, den där outfiten passar dig orimligt väl haha!

    http://johannagrahn.se

    Reply
  • Wow vilket underbart tema. Vad fina outfits ni fixat.

    Reply
  • Men wow, hur läckra var inte ni? 👌🏻 Jätteroligt att verkligen köra all in med ett sådant häftigt tema! ☺️

    Reply