Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:07 | September 14, 2020

vecka 38 – planering och inköp till lägenheten och översättning av hemsidan

veckans planer 

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och sitter i soffan framför Nyhetsmorgon och jobbar på min bärbara. Jag jobbar från landet hela dagen och i morgon ska jag in till stan. Våra leoprodukter har ju kommit in i laget så jag ska fixa med utskick och PR hela dagen. Kul! På onsdag blir det också stan, jag ska fixa med en presentation för Organista och göra klart några samarbeten till bloggen och Instagram. På torsdag morgon har vi ett möte på landet så jag jobbar här hela dagen för på eftermiddagen ska jag till Nacka Forum och göra ett samarbete med dem. På fredag blir det kontoret, jag har massor att fixa den här veckan så då tänker jag att jag kryssar av allt jag inte riktigt har hunnit med under veckan. Vi ska sätta upp e-mail marknadsföring för Organista den här veckan och börja översätta hemsidan till fler språk så det är fullt upp.

veckans bästa

Nu är vi i full gång med planering av lägenheten! Vi får tillgång till den i mitten av oktober och då ska vi sätta upp stuckatur, få ner tapeterna och måla väggarna innan det är dags att flytta in. Lägenheten är nyligen renoverad så golvet, köket, badrummet och allt är så fint gjort så det är det enda vi kommer göra och sen ska vi möblera så klart. Vi sålde det mesta vi hade eller tog ut det till landet när vi sålde vår förra lägenhet så vi kommer behöva nya möbler. I veckan ska jag få komma till lägenheten och ta lite mått så jag kan börja beställa möbler. Det är ju alltid flera veckors leveranstid så det är dags att sätta igång.

veckas sämsta

Jag mår väldigt bra just nu, det enda skulle väl vara att jag är ganska trött från helgen fortfarande. Vi var på världens roligaste födelsedagsmiddag i lördags så den här morgonens jobb har känts lite kämpigare än vanligt, haha. När jag har svarat på alla mail ska jag gå ut på en lång promenad och köra ett träningspass för att svettas ut lite sen kommer jag förhoppningsvis känna mig som vanligt igen.

veckans låt

Ni som följer bloggen vet ju att jag älskar Bollywood-musik. Jag älskar egentligen all musik och är väldigt svag för sådana här låtar och det är exakt en sån som jag behöver idag för att komma igång. Älskar!


1 kommentarerEn kommentar om “vecka 38 – planering och inköp till lägenheten och översättning av hemsidan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul med låten 😊 Det är en kurdisk låt som ofta spelas på kurdiska bröllop. Är själv gift med en kurd och har lyssnat på denna många gånger 😀 Ha det gott!

    Reply