Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:17 | September 10, 2020

nu är de äntligen här – våra leopardprodukter

packningskuber sverige

Vilka fantastiska två veckor det har varit sedan vi la upp vår pre-order på Organista!

Jag hade nog aldrig kunnat föreställa mig att vi skulle sälja så mycket så snabbt och förra veckan kom de in i lager så vi kunde börja skicka ut alla pre-orders. Jag har gått som på moln sedan lanseringen och nu finns alla produkter i lager med ynka 1-2 dagars leveranstid!

bästa packningskuberna 2020

Det tog några dagar men nu är alla förbeställningar skickade också och alla ska ha fått sina nya produkter!

Det var så kul att köra en pre-order men lite nervöst också när man utlovar ett specifikt leveransdatum av produkter som man inte har i lager än. Det är så mycket som kan gå fel på vägen men vi skrev den 10/9 som leveransdag och lyckades hålla det löftet. Så skönt!

hög kvalitet packningspåsar

Idag började dessutom alla recensioner av produkterna trilla in! Jag trodde knappt att våra produkter kunde bli bättre men kände själv att leopard-produkterna blev nästan snäppet lyxigare i kvalitet. Det kanske är något med mönstret eller när vi trycker det på tyget som gör att de känns så otroligt välgjorda och fina.

De här recensionerna har trillat in idag och det går inte riktigt beskriva hur det känns när produkterna mottas så här bra!

“Mycket hög kvalitet! Fina, välgjorda och helt klart värt pengarna!”

– Lena B.

“Just great! Perfect for a person who loves to be organised!”

– Liselotte K.

“Underbart mönster och superfin kvalité. SÅ NÖJD!”

– Yvonne A.

“Bästa köpet! Jag reser mycket och har verkligen saknat en sån här produkt! Blev såå glad att den även kom i mitt favoritmönster! Så himla snyggt och praktiskt. Man känner verkligen att det är bra kvalitet. Min resväska har aldrig varit så snygg! <3”

– Anna E.

“Kjempefine”

– Anne M.

“Aldrig mer plastkasse till skorna på resan! Fint mönster och hög kvalité!”

– Yvonne A.

Och stort, stort tack till alla er läsare som har handlat också, det betyder allt för mig som ni vet! <3 Nu finns alla leoparprodukterna i lager med 1-2 dagars leverans. Ni hittar dem här!

Puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “nu är de äntligen här – våra leopardprodukter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina du!

    Jag ska pa besok till min nyinflyttade syster I Sthlm on tva veckor o tankte be om dina basta tips for restauranger o barer. Garna restaurang/bar med “lively atmosphere” samt roliga stallen for daydrinks (vet ej om detta ar en grej I Sverige?). Omrade har mindre betydelse! 🙂

    Hade uppskattats till 1000 da vi bagge ar helt novisa pa Sthlm! 🙂 Om andra lasare har tips kommentera garna ni med! Tusen tack!

    P.S Om nagon kan rekommendera en klinik for lipfillers kommentera garna det med. TACK! 🙂

    Reply