Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:34 | September 7, 2020

vecka 37 – vi har köpt lägenhet, kampanjfotografering och strategimöte

veckans planer

Hej måndag! Jag sitter med en kaffe i en handen och skrivet till er framför datorn vid matsalsbordet. Jag älskar att börja morgonen här med utsikt över viken. Idag är det alldeles vindstilla och solen skiner. Lite senare ska jag jobba vid min stationära dator i arbetsrummet men jag gillar att smygstarta arbetsdagen antingen här eller i soffan framför Nyhetsmorgon. Idag är däremot tvn avstängd och jag njuter av tystnaden. Jag jobbar härifrån hela dagen och i morgon ska jag in till stan. På morgonen ska jag till frisören och sen har jag långt strategimöte runt lunch. På onsdag blir det kontoret hela dagen och på torsdag plåtar jag och Lisa bilder till en kampanj och ett samarbete. Eftermiddagen är full av möten med intressanta människor och på fredag jobbar jag från landet. Det blir en hel del hemmajobb de kommande veckorna…

veckans bästa

…men inte så länge till för VI HAR NÄMLIGEN KÖPT LÄGENHET! Jag är så lycklig och saknar stan så mycket men mer om det i morgon.

veckans sämsta

Det blir “pass” på veckans sämsta den här veckan. Jag slipper nämligen fortsätta att leta bil, hehe! En andra bil blir överflödig nu när vi kan bo i stan under veckorna och vi får tillträde redan i oktober så nu är det inte långt kvar.

veckans låt

Den här låten spelar in mina hörlurar just nu. Jag fick den som förslag på Spotify förra veckan!

Puss & kram och njut av er måndag!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 37 – vi har köpt lägenhet, kampanjfotografering och strategimöte”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här