Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | August 31, 2020

vecka 36 – utskick, möte med investerare och ett roligt samarbete

veckans planer

Hej måndag och ny vecka! Jag jobbade ju hemifrån förra veckan så jag är riktigt taggad på att vara på kontoret lite mer den här veckan. Idag jobbar jag dock från landet och hänger med pappa och Charlie. I morgon startar jag min morgon med ett jättespännande möte med ett investerare som är intresserad av Organista. Jag vet inte alls om jag kommer ta in något kapital i år men det ska bli kul att träffa honom och se om vi klickar. Lunch ska jag äta tillsammans med Jossan och Margaux och på eftermiddagen har jag några möten och när jag inte har det ska jag packa utskick på kontoret. På onsdag blir det också stan, jag har strategimöte på förmiddagen, möte med ett företag jag tycker är väldigt intressant på eftermiddagen och så ska jag iväg och träffa en kund som har bokat ett stort samarbete med mig i september. Jag har en hel del jag behöver fixa från stan den här veckan så eventuellt blir det kontoret även på torsdag och sen jobbar jag hemifrån på fredag.

veckans bästa

Att Charlie har fått må bra hela veckan sedan hon hade så ont förra helgen. Jag är så lycklig för det så jag kan knappt beskriva det i ord!

veckans sämsta

Haha, det går sådär för mig att hitta bil och vi har än så länge inte hittat en enda lägenhet som har känts helt rätt. Det skulle inte förvåna mig om vi fastnar här ute på landet (snart måste jag ju dessutom lära mig att börja kalla det för “hemma” och inte landet) och fortsätter pussla med vem som ska ha bilen och vilken dag. Aja, jag ger inte upp så lätt och fortsätter leta. Snart får jag väl helt enkelt sänka kraven lite istället!

veckans låt

Ok, är det någon som kan stå stilla när ni hör originalet av den här låten? Jag kan i alla fall inte det och jag gillar verkligen den här nya versionen! Den känns lagom festlig för lite månadgspepp, även om originalet så klart är i en klass för sig själv.

Ha en fin start på veckan, puss och kram! 


3 kommentarer3 kommentarer om “vecka 36 – utskick, möte med investerare och ett roligt samarbete”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ska du inte testa mini-lease tills vidare då? Iaf Avis erbjuder det med hyra från minst 30 dagar och upp till typ ett år. Ett bra alternativ tills ni bestämt bil Kanske? Kram

    Reply
  • Har du kollat in mini-lease av bil? Tror de flesta Biluthyrare erbjuder det men iaf Avis. Kan hyra bil från 30 dagar och uppåt! Kanske ett alternativ tills ni bestämt er för en bil? Kram

    Reply
  • Klart att Carola är bra med den med Zara är ju riktigt bra

    Reply