Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | August 28, 2020

bohemisk festklänning

Hej fredag!

Hur är det möjligt att det snart är helg igen? Den här veckan gick så fort och jag lever fortfarande på lyckokänslor från förra lördagens fest. Michaela och Damon ställde till med kalas på Berns och dagen till ära hade jag den här klänningen på mig.

Jag kände att jag ville passa på för det kändes som sista kvällen man kunde ha en riktig sommarklänning på sig. Kvällen bjöd på riktigt varmt väder så jag var väldigt glad för mitt klädval när de andra satt och svettades under fördrinken på Hallwylska.

Jag tog knappt en enda bild under kvällen för jag hade så kul men jag har så mycket bilder i min mobil från den senaste tiden som jag vill visa er. Den här veckan har det dock varit fokus på produktlanseringen för Organista men nästa vecka ska jag sätta mig och gå genom alla bilder.

Och klänningen som så många frågade om kommer från Revolve och märket heter Patbo, mitt nya favoritmärke.

Ha en fin helg kära ni, puss och kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “bohemisk festklänning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här