Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:10 | August 27, 2020

en liten update från hemma kontoret med Charlie

Hej hjärtan!

Jag kände mig alldeles matt i tisdags och trodde nästan att jag skulle bli sjuk men det var nog bara oron för min lilla älskling som la sig. Jag var så trött ett helt dygn efter och ville helst av allt bara sova. I förebyggande syfte avbokade jag alla mina möten i stan på onsdagen men så vaknade jag trots allt på morgonen igår och mådde bra igen. Bättre att ta det säkra före det osäkra i tider som dessa dock!

Så jag har jobbat från landet hela veckan och fått massor gjort samtidigt som Charlie har legat tätt intill. Jag är alltid tacksam och lycklig för att jag har Charlie men den här veckan har jag nästan exploderat av lycka varenda gång jag har tittat på henne. Bilden ovan tog jag i måndags. Då var hela familjen helt utslagna efter att vi hade varit vakna hela natten så vi tog en liten eftermiddagslur på soffan.

Och Charlie har mått precis som vanligt igen sen i tisdags. Superpigg och har nästan tyckt att jag har varit tråkig som mestadels har jobbat när hon vill ha uppmärksamhet, haha. Hennes ordinarie veterinär ringde i tisdags och eftersom smärtan gick över så snabbt så har vi sänkt hennes medicin igen. Läskigt så klart men också skönt eftersom det innebär mindre biverkningar. Ju lägre medicindos desto mindre påverkan på hennes kropp i övrigt!

Vi vet alltså inte riktigt vad det var som hände, antagligen en nerv i kläm eller en kota som tryckte på men jag hoppas bara så att hon aldrig mer behöver känna sådan smärta igen!

Och tack för alla fina meddelanden, kärlek och omtanke. Nu ska jag stänga igen datorn och mysa ännu mer med min lilla älskling. Hon kommer snart bli riktigt trött på mig. Haha!

Puss och kram!


1 kommentarerEn kommentar om “en liten update från hemma kontoret med Charlie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här