Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:11 | August 26, 2020

Vår pre-order med leo-produkterna är live

Hej onsdag!

Dagen med stort D är här, nu ligger nämligen alla våra leopard-produkter i vår nya Limited Edition-kollektion uppe här. Beställer ni idag för att säkra era produkter så får ni hem dem senast den 10e september. Jag fick dock goda nyheter idag och det kan hända att de kommer ännu tidigare. Hurra!

Skopåse Medium Leopard här

Det känns som att jag har väntat på den här dagen i evigheter men det är faktiskt inte så lång tid. Jag kom på i mars att jag ville göra ett eget mönster och fem månader är inte särskilt lång tid när det kommer till produktutveckling har jag fått lära mig, hehe.

Packningskub i Leopard här

Jag är så glad att jag började med ett mönster för det lyfter verkligen hela hemsidan och de andra produkterna. Det ser lite mer lekfullt ut och jag har blivit helt besatt av våra nya leo-produkter. Det blir liksom extra vackert i resväskan när man mixar och matchar med våra andra produkter.

Leopard printet är nämligen gjort i samma färger som våra andra produkter i beige, taupe och svart så allt passar så fint tillsammans nu.

Jag ville verkligen att våra leopard-produkter skulle kännas extra lyxiga så vi valde därför att köra mönstret på både fram- och baksidan av tyget. Vilket jag är så glad för, nu är insidan så fin och jag blev så positivt överraskad när jag fick se våra första sampels.

Packningskub i Leopard storlek M här 

Jag vet inte med er men jag är helt besatt OCH stort tack för alla era fina kommentarer. När jag la upp lite videor på Instagram i helgen när vi bodde på hotell så blev jag helt överröst med frågor om när vi släpper leo-kollektionen och jag blir så lycklig för all fantastisk feedback, tack, tack, tack!

Än så länge har vi bara gjort en ganska liten beställning på leopard-produkterna för att se hur mönstret säljer så passa på att förbeställa era produkter idag så att ni inte missar dem, ni hittar alla produkterna här. De är mycket dyrare att göra än våra andra produkter så det gäller att de säljer om vi ska beställa in dem igen.

Puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “Vår pre-order med leo-produkterna är live”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så nu har jag skickat en önskelista till sambon, fyller ju år snart så hoppas.

    Reply