Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:32 | August 24, 2020

vecka 35 – jobbar hemifrån, förbereder pre-order och pappa på besök

veckans planer

Hej måndag! Pappa kom som sagt hit i torsdags sen var vi borta mer eller mindre hela helgen så idag hänger jag med honom och jobbar från landet. Vi går långpromenad tillsammans med Charlie var och varannan morgon och äter frukost ute på verandan, underbart. Idag är det full fokus på Organista för den här veckan kommer man kunna börja förbeställa våra leo-produkter och så ska jag mysa riktigt mycket med och ta hand om min älskling Charlie, läs mer lite längre ner. Jag jobbar alltså hemifrån i morgon också så jag kan va med henne och på onsdag har jag mötesmaraton i stan, det gäller att boka in alla möten och vara effektiv när jag väl är där, hehe. Jag försöker styra om hela min vecka förutom onsdag så jag kan jobba hemifrån och va med Charlie så det står inte så mycket spännande på schemat utan jag ska fota ett samarbete här hemma och annars jobba framför datorn!

veckans bästa

Att pappa är här, jag njuter av varje sekund av hans sällskap och han stannar den här och antagligen hela nästa vecka också. Vi ska bo på Nobis och köra lite staycation i stan i helgen så då passar han Charlie och så hjälper han oss att lägga plattor på vår gång ner till bryggan. Han älskar allt som har med renovering och fix att göra, världens bästa papps!

veckans oro

Charlie blev dålig igår när vi kom hem från stan så vi var tvungna att hoppa rakt in i bilen igen och åka till veterinären. Hon skrek rakt ut men vi kunde inte lokalisera var hon hade ont någonstans. Veterinären på akuten tog en massa prover och undersökte henne men hittar ingenting fel. Så hon misstänker att det är ett skov från hennes nervsjukdom som gjorde att hon fick smärtor i nacken. Hon har haft sjukdomen sedan hon fick en fästing för 7-8 år sedan och svarar jättebra på sin medicin som i vanliga fall ligger på en väldigt låg dos men nu fick vi höja kortisonet lite och jag hoppas så att det hjälper. Den lilla älsklingen fick lite morfin igår kväll också men hon var lite orolig så vi har knappt sovit i natt. Nu när morfinet har gått ur så verkar hon trots det inte ha ont just nu i alla fall och är mycket mer sig själv igen. Jag ber till högre makter att ökningen av hennes kortison faktiskt hjälper! Jag grät flera gånger igår för det gör alltså fysiskt ont i mig när hon har ont. Så tänk lite extra på Charlie idag!

veckans låt

Jag har faktiskt inte lagt till en enda låt i min Spotify-lista den senaste veckan vilket är väldigt ovanligt så om ni har någon riktigt bra låt jag inte får missa så får ni hemskt gärna dela den i en kommentar…

Ha en fin start på veckan mina favoriter, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 35 – jobbar hemifrån, förbereder pre-order och pappa på besök”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här