Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:59 | August 24, 2020

kräftskivesäsong och njuter av de sista sommarkvällarna

Hej måndag!

Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni har haft en härlig helg. Min helg har varit underbar på så många sätt och vi smygstartade den redan i torsdags kväll med lite kräftor i solnedgången. Som jag har längtat efter kräftsäsongen! Jag älskar kräftor och pappa också så jag passade på att beställa en massa kräftor på Mathem lagom tills han skulle komma.

Och så dukade vi upp så här mysigt på terrassen. Det gäller att njuta ordentligt nu så länge det är varmt på kvällarna fortfarande. Det är trots allt slutet av augusti så jag är jättetacksam för att det har varit fint väder så här länge den här sommaren.

Jag hittade precis allt vi behövde till vår lilla kräftskiva hos Mathem och jag älskar att dem har så stort utbud.

Mathem har dessutom helt fantastiskt färskt bröd, som den här baguetten som är himmelskt god. Och jag ruinerar mig alltid på deras Skagenröra som levereras direkt från Saluhallen. Lyx!

Taggad tjej som var riktigt sugen på kräftor!

Det är ju allmänt känt att man inte blir särskilt mätt på kräftor (även om jag äter hur många som helst, haha) så vi hade riktigt mycket bröd, ost och Skagenröra till.

Dröm!

Hej pappa! De här smarta haklapparna hittade jag också på Mathem. Man klistrar fast dem på tröjan eller vid halsen. Så fiffigt!

Mathem har dem allt man behöver för att styra en riktigt mysig kräftskiva! Sök på ‘kräftor’ bara så kommer det mesta upp…

Egentligen har man väl Västerbottenost till kräftor men i den här familjen älskar vi Boxholms Ost. Det är faktiskt den godaste osten som finns och vi får alltid många frågor om den när vi har gäster som sover över och äter den till frukost. Det var Mattias som introducerade den för mig och nu vill jag inte ha någon annan. Tips!

Eftersom vi inte var så många så körde vi vanligt porslin men Mathem har papperstallrikar och en massa annat fint också.

Jag köper i princip allt på Mathem och ÄLSKAR att de även har en hel del av Clas Ohlsons sortiment som man kan beställa och få levererat samtidigt. Jag har köpt så många förvaringsboxar som jag använder i vårt skafferi därifrån men det tar vi en annan dag.

Puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “kräftskivesäsong och njuter av de sista sommarkvällarna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var ar ditt porslin ifran? Sa fint!!

  Reply
 • Är detta reklam?

  Reply
 • Se över din användning av de och dem. Det heter exempelvis inte ”dem hade” utan det skrivs ”de hade”.

  Reply
 • Älskar också Boxholm!! Bäst osten hehe, även deras smaksatta är trevliga som variation 😄

  Reply