Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:11 | August 21, 2020

puss från kontoret och trevlig helg

Hej fredag och snart helg!

Så här såg jag ut på kontoret igår när jag körde mötesmarton. Ett underbart möte med banken (jag älskar min bankman, haha) som också var väldigt nöjd med Organista. Ett intressant möte med ett affärssystem för återförsäljare och ett sista möte med min kontakt hos ett logistikföretag som jag tänkte signa till hösten som erbjuder samma-dag-leverans i de flesta storstäderna i Sverige.

Jag älskar möten med personer som ger energi och inte tvärtom. Och alla mina möten igår gav mig så mycket energi. Jag är så otroligt pepp inför den här jobbhösten efter en lugn och skön sommar.

Mellan mina möten flaggade jag av precis hela min inkorg och pratade lite med dem andra på kontoret. Det var mycket outfit-snack och festpepp för nästan hela gänget ska på en födelsedagsfest tillsammans på lördag. Men innan dess så har jag en hel arbetsdag framför mig.

Jag ska förbereda hemsidan med våra nya produkter (tusen tack för all fin feedback igår förresten, det betyder allt för mig att ni gillar produkterna så mycket), jag ska äta lunch med pappa som kom hit igår kväll för att passa Charlie i helgen och i kväll ska vi på födelsedagsmiddag hos Mattias syster. 

Vad ska ni hitta på i helgen? Oavsett vad så hoppas jag att ni får en riktigt härlig helg!

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “puss från kontoret och trevlig helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt snygga skor, var har du handlat dom?

  Reply
 • Undrar också över skorna, så snygga!

  Reply
 • Med tanke vad för slags golv du har så hade jag genast skaffat mig ett skydd under stolen.
  Finns skydd i plast på ikea, jag skaffade en tät matta från barnavdelningen.
  Golvet blir förstört så himla snabbt!

  Reply
 • Tycker detsamma som de andra om dina skor e snygga.. vart ifrån?

  Reply