Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:06 | August 20, 2020

från idé till färdig produkt – vårt nya leoprint

Hej hjärtan!

Tidigt i våras mitt under Corona, efter att jag hade förstått att det var här för att stanna, så satte jag mig ner och började skissa på nya produkter. Allting stod riktigt stilla där i ett par veckor och jag hade väldigt lite att göra. Det är ofta då min kreativa del av hjärnan sätter igång. Så jag började ta fram samples för Organista, både till garderobslösningar och så bestämde jag mig för att ta fram ett eget mönster till våra produkter. De sistnämnda produkterna är nu satta i produktion och levereras i början av september. Jag kommer vilja ta fram fler färger på våra produkter men ville först testa göra ett mönster som är en mix av färgerna vi redan har. Jag älskar som ni vet leopard print och när jag frågade på Organista’s Instagram så var leopard det mest efterfrågade mönstret.

Jag letade upp jättemånga inspirationsbilder och lät fabriken ta fram ett print men det blev tyvärr inte alls vad jag hade tänkt mig. Jag ville ha ett print som kändes som riktig leopard men ändå lite “tecknat”. Då kom jag på att jag hade mailat med en tjej ett par månader tidigare som var mönsterdesigner. Jag mailade henne och förklarade att jag i princip visste precis vad jag ville ha men behövde någon duktig som kunde få ner det i ett mönster som jag kunde skicka till fabriken. Johanna som hon heter förstod direkt vad jag menade och gjorde ett förslag. 3-4 ändringar och vändor senare så hade vi ett klart print.

Första veckan i augusti så var vår produktfotografering tillbaka efter sin semester så hans första dag på jobbet fotade via alla prototyperna till hemsidan och vilken dag som helst nu kommer de komma upp för pre-order på hemsidan. Vi har gjort en ganska limiterad kollektion och jag säger så klart till så fort man kan förbeställa dem.

Som jag skrev förra veckan så blev produkterna t.o.m finare på riktigt än vad jag kunde föreställa mig när jag satt och skissade på dem i våras. Dra mig baklänges vad nöjd jag är!!! Det finns inget häftigare än att se ens vision bli verklighet…

Det kommer blir så fint med lite mönster på hemsidan också som komplement till våra enfärgade produkter…

…och printet är alltså gjort i vår beiga, svarta och taupe färg så de matchar alla de andra produkterna så fint!

Leo-produkterna kommer alltså vara helt perfekta att köpa till de produkterna man redan har eller köpa dem som ett helt nytt set.

Jag har i alla fall fått mersmak och ska genast börja kolla på att ta fram egna färger efter en färgskala jag har skapat under sommaren. Om ni har någon färg eller ny produkt som ni tycker att vi borde ta fram asap så lämna gärna en kommentar. Många av våra nya produkter tar jag fram efter era önskemål och har gjort så sedan starten så tack igen för att ni finns! Och nu spricker jag snart av nyfikenhet på vad ni tycker om dem nya produkterna? Hit me!

Puss och kram så länge <3


14 kommentarer14 kommentarer om “från idé till färdig produkt – vårt nya leoprint”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Otroligt fint print verkligen! Du är så duktig! 🙂

  Reply
 • Superfina! Älskar printet! 🥳 Så kul att det går bra för dina produkter trots Corona, har följt allt slit bakom här i bloggen och förstått att du är en perfektionist ut i fingerspetsarna så glädjer mig verkligen att ni klarat er!! 💕

  Reply
 • Ser riktigt snyggt ut, villhöver en sån påse.

  Reply
 • Hej Linn! Snyggt jobbat! Jag skulle önska mig produkter i den mörkblå färgen som italienarna är så duktiga på. Kram

  Reply
 • Är inget leo-fan desvärre, men älskar att det är exakt som färgerna på dem andra produkterna. Genialt!
  Är väldigt nyfiken på vad du ska hitta på härnäst. Menar då inte färgval utan andra organiseringsprodukter (förstår att det är en enorm process att ta fram). Längtar!

  Reply
 • Jag håller med! Har de produkter jag vill ha men ser fram emot hur du utvecklar sortimentet med nya produkter 🥳

  Reply
 • Helt underbart, vill köpa allt!

  Reply
 • Sååå fint, jag Ä L S K A R oxå leo – så lär bli köp 😉 Jag önskar någon form av ”gammelrosa”.. har varit fint till övriga. Snyggt jobbat 💕🙏🏻👏🏻 Kram e

  Reply
 • Jag byter handväska väldigt ofta och för att underlätta förvarar jag mina grejer i olika små väskor som är lätt att flytta över. Problemet är att dem är otympliga och matchar inte.

  Skulle inte det vara något att producera? små “väskor” till handväskor. Typ 1 elektronik, 1 smink, 1 hygien och 1 krimskrams.

  Skulle vara en dröm att ha en uppsättning i olika nyanser av en färg så man enkelt vet innehållet på den väska man plockar upp utifrån färgen.

  Reply
 • Riktigt fina! Kul!

  Reply
 • gammalrosa eller militärgrönt färgmässigt. men främst fler typer av produkter i existerande färger som någon annan skrev.

  Reply
 • Wow så snyggt!!vill ha allt 🙂

  Reply
 • Vrålsnyggt!👌 😍🤩 Stilrent och fräckt på en ggn! Önskelista 😊

  Reply
 • Jag tycker dom är fantastiska! Ska beställa när de dyker upp på hemsidan. Nu måste jag dock oxå köpa en ny fin resväska som matchar☺️

  Reply