Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:30 | August 18, 2020

vårt hemmakontor 2.0

Hej på er!

Jag fick ett litet ryck i juli när vi hade lämnat över lägenheten och kände att jag behövde uppdatera vårt hemmakontor på landet. Vi har lite pärmar och annat som vi har haft i stan och inte har någon självklar plats till på landet så jag bestämde mig för att beställa ytterligare en del till vår Stringhylla i arbets-/gästrummet och den levererades förra veckan så häromdagen bestämde jag mig för att skriva ihop och sätta upp allt.

När vi köpte huset beställde jag stringhyllan som jag sedan tog med till färgaffären så fick de ta fram färgkoden som jag målade väggen i. Jag är fortfarande så nöjd med resultatet och tycks aldrig tröttna på det här rummet. Det är en av mina favoritplatser här ute på landet.

Jag beställde både hyllor, ett skåp och en byrå till den nya sektionen för att maximera förvaringsutrymmet.

Och en hylla där man kan lägga tidningar, böcker eller något projekt man arbetar med. Jag tyckte den var så fin och har redan använt den flitigt!

Den här älsklingen ska gärna ligga där jag är så jag fick bädda på kuddarna åt henne så höll hon mig sällskap hela kvällen. Så mysigt!

Jag var först lite tveksam till att bygga ut vår hylla, jag var rädd att det skulle kännas för trångt i rummet som är ganska smalt men det blev precis tvärt om.

Rummet känns mycket större nu och det blev så mycket finare än att bara ha en String-hylla. Håller ni inte med?

Så här ser det ut nu och det rymmer precis alla våra papper och prylar som har med jobb och fix att göra.

Jag älskar det!

Jag sitter mycket här och jobbar när vi är på landet…

…och nu har jag suttit här om möjligt ännu mer för jag är så nyförälskad i hela rummet. Det blev verkligen ett lyft!

<3

Och nästa steg blir att sortera in alla papper från tidskriftssamlarna in i pärmarna. Jag har slarvat lite med ordningen den senaste tiden och lagt allt fokus på jobb istället. Så jag vet var jag har allt men det ligger i en enda röra och det vet ni ju vid det här laget att jag inte tycker om. Men sortera papper i pärmar känner jag att man kan göra en regnig höstdag och inte nu mitt i sensommaren, hehe.

Det var en liten titt på vårt hemmakontor det. Hoppas ni gillar. Ha en fin tisdag, puss och kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “vårt hemmakontor 2.0”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blev supersnyggt! Och så söt hon är som alltid ska vara med 🥰

  Reply
 • Men så snyggt! Du får gärna dela med dig hur du organiserar allt i dina pärmar med kvitton, viktiga papper etc, jag är själv en superstrukturerad person men tycks aldrig få bra ordning på just papper mm så det hamnar ofta på hög eller som du själv skriver i tidsskriftsamlare.

  Reply
 • Så fint och vad duktig du är och fixade det själv! 🙂

  Reply
 • Det perfekta gästrummet/kontoret!

  Reply
 • Jättefint!! 😀

  Reply
 • Snyggt kontor, men stolen är den verkligen bekväm?

  Reply
 • Snyggt! ✨ Jag har också skrivbordet i strighyllan på hemmakontoret. Riktigt bra idé att ha skärmen på ett hyllplan över skribordsskivan för att få bättre plats, ska testa det när semestern slutar nästa vecka.

  Reply
 • Hej!
  Jag undrar om du kan dela med dig, vilken färgkodad ni använde ni till väggen?

  Reply