Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:14 | August 12, 2020

att packa till hela familjen med hjälp av packningskuber

Det här värmer så i mitt hjärta!

När jag får se hur andra använder Organista-produkter, tar helt underbara bilder och inspirerar andra.

Som de här bilderna som My Happy Home har tagit. Jag smäller av!

Jag har ju en tanke om att jag kommer bli en väldigt organiserad förälder, haha. Men jag har också stor respekt för och inser att jag inte ens kommer ha i närheten av lika mycket tid att ägna åt ordning och reda som jag har nu.

Då är det ju å andra sidan bra att det är mitt jobb för då kan jag alltid skylla på det, hehe.

Vi har väldigt många kunder som köper packningskuber till hela familjen och mitt organiseringshjärta smälter när jag ser hur fint det är att packa barnkläder i våra kuber.

Har ni sett något finare? Det här är verkligen perfektion! Och man ser exakt vad man har med sig på resan.

Helena som driver @myhappyhomezurich är så duktig och hon har våra beiga packningskuber till både sig själv och barnen. Annars är ett tips att ha olika färger till olika familjemedlemmar så blir det ännu lättare att se vilka som är vems när man slänger in det i hotellgarderoben när man kommer fram också. Ett litet tips bara!

Puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här