Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:09 | August 10, 2020

vecka 33 – ett par kontorsdagar, våra nya produkter och ska bli med bil

veckans planer

Hej bloggen! Jag är tillbaka och det känns så otroligt bra, fan vad jag har saknat er. Idag är det måndag och jag jobbar från landet. Jag kommer göra det mestadels den här veckan också men sen är det tillbaka till kontoret och rutiner som gäller nästa vecka. Jag längtar efter att gå på mina träningspass och hänga med min favoriter på kontoret! På onsdag blir det stan, Charlie ska till veterinären på morgonen och på eftermiddagen när vi har hängt på kontoret så ska jag till frisören. Sen blir det eventuellt en kontorsdag till om jag behöver ta några möten men annars jobbar jag från landet. Förra veckan var jag inne i stan en dag och fotade våra nya produkter till hemsidan så jag har riktigt mycket att fixa med det men det kan ju vara den absolut roligaste delen med att driva en e-handel så inte mig emot.

veckans bästa

Jag behövde verkligen den där sista semesterveckan utan att känna någon press på att jobba eller uppdatera sociala medier. Sedan jag började gå till min terapeut märker jag en så otroligt stor skillnad i mina beslut som rör mitt välmående. I vanliga fall hade jag inte känt efter utan bara kört på men jag har lärt mig att lyssna inåt på vad jag behöver (och inte) på ett helt annat sätt. Jag har så klart en lång väg kvar att gå men ibland måste man ju få stanna upp och fira lite delmål. Så det är jag tacksam för idag och jag är mer taggad inför den här jobbhösten än någonsin!

veckans sämsta

Jag ska bli med bil, vi bor ju långt ut på Värmdö och ibland kommer inte ens bussen som den ska där ute så det blir helt omöjligt för mig att förlita mig på att kunna pendla till kontoret om Mattias använder den andra bilen. Så jag ska alltså köpa min första bil någonsin! Det känns stort men också så jävla svårt, haha. Och då har jag ändå jättemycket hjälp av pappa som kan massor om bilar och är värsta superdetektiven. Jag antar att det bara är att vänja sig dock, vid att bli glad och sen besviken igen när man hittar en man tycker om som sen inte duger. Vi ska ju börja leta lägenhet på allvar nu under augusti och jag har bara köpt in mig i Mattias lägenhet tidigare så det blir också helt nytt för mig. Jag har förstått att budgivning är en riktig berg- och dalbana rent känslomässigt så det är bara att bita ihop nu och kriga på. Jag är helt inne på att köpa en Mini Cooper så om någon har det får ni gärna lämna lite feedback med för- och eventuella nackdelar. Och jag kommer antagligen sälja den så fort vi flyttar in till stan igen men vem vet, det kanske inte går sen när jag väl har vant mig vid att ha en egen bil.

veckans låt

Ok, jag har haft en mega hang up den senaste veckan på den här låten. Jag var så sugen på att åka till Mykonos i början av sommaren men sen försvann mitt sug helt i mitten av juli för det klaffade inte riktigt med vårt schema och saker vi behövde få gjort innan semestern var slut. Nu när jag lyssnar på den här låten blir jag så jäkla sugen igen, hehe. Kanske går det att klämma in en weekend till Ibiza eller Mykonos innan sommaren är slut ändå?


5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 33 – ett par kontorsdagar, våra nya produkter och ska bli med bil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att du är tillbaka 🙂
  Mycket viktigt att lyssna på sig själv och verkligen koppla ned från allt jobb på semestern. Själv tog jag helt ledigt, även från jobbmailen, i fyra veckor (😱😄). Väl tillbaka nu ser jag ju att allt klarade sig bra utan mig 🙂

  Reply
 • Du kan ju leasa en bil, så behöver du inte köpa och sälja 🙂

  Reply
 • Leasa bil annars!
  & Hoppas verkligen inte du utsätter andra för att resa nu. Trodde du var klokare än så.

  Reply
 • Brukar inte kommentera kritiskt, men känns som du kan ta det. Som icke-boendes i Stockholm (men i en av Sveriges största städer) så blir jag lika förvånad varje gång ni influensers som uppfattas som kloka pratar om att åka utomlands för nöjes skull. Är det verkligen något man tycker är okej? Uppriktigt nyfiken! I min omgivning är det verkligen inget någon gör just det här året. Nu låter jag kanske dömande, och möjligt att jag också är det för jag tycker att man har ett ansvar i vad man gör och ni lever ju liksom ett superhärligt liv även i Sverige så fattar inte behovet. Det är min åsikt, men på riktigt nyfiken över andra resonemang.

  Reply
 • Att leasa bil är ingen bra idé om du eventuellt tänker göra dig av med den när ni flyttar in till stan. Leasingavtalen löper oftast på 3 år (36 månader) och är dyra att lösa ut i förtid. Det går, men oftast så är det en så dålig deal (bilköp är väl förvisso aldrig en bra deal) att det knappast är värt det.
  Har du däremot tänkt att ha bilen ett tag, vill ha ett problemfritt ägande, där nästintill allt ingår, så är leasing absolut ett bra val, även om det alltid är bäst att äga bilen själv, antingen kontant eller billån.

  Jag jobbar som bilhandlare så jag vet vad jag pratar om.

  Reply