Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:50 | July 15, 2020

15% rabatt fram till midnatt med koden FORNI15

Hej vänner!

Jag hoppas att ni njuter av sommaren och semestern. Det gör jag och börjar verkligen komma ner i varv nu även om jag jobbar ett par timmar om dagen med Organista. I våras trodde jag knappt att jag skulle ha något att göra i sommar så jag är bara glad att det har kommit igång igen och går så bra. <3

Just nu har vi en kampanj med Michaela Forni och hon tog så fantastiska bilder till sitt samarbete så jag var bara tvungen att kika in här och dela dem. Några av er har hört av er och bett om en rabattkod så ni kan köpa packningsprodukter till sommarens resor och koden FORNI15 ger er 15% rabatt på er order hos Organista men bara fram tills midnatt så passa på.

Njut nu av sommaren så hörs vi snart igen älsklingar, puss & kram!

Foto: Lisa Höök för Michaela Forni


6 kommentarer6 kommentarer om “15% rabatt fram till midnatt med koden FORNI15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh, så bra! TACK

  Reply
 • Vilka smarta lösningar! Tycker man lever i kaos när man bor i en resväska.

  Reply
 • Så bra grejer! Har dem själv hemma, är supernöjd

  Reply
 • Men alltså, saknar dig!!!!! 🙂 ❤️

  Reply
 • Nej va synd att jag missade denna rabatt! De är ju så bra!!

  Reply
 • Hej Linn,
  Jag såg dig på Sandhamn idag. Jag har tänkt mycket på dig i sommar då du tog längre semester än du skrev ut, var orolig att det hänt något. Var skönt att se dig! Hoppas du haft en fantastisk sommar och du är verkligen värd all semester du kan få! Kram Cecilia

  Reply