Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:38 | July 3, 2020

vecka 28 – semester

Hej mina favoriter!

Hur mår ni? Jag hoppas att sommaren behandlar er väl. Själv har jag haft fullt upp och inte riktigt kommit in i något semesterlunk ännu. Efter det ofrivilliga lugnet under Corona känner jag dock inte att jag behöver så mycket semester. Men det är ju inte alltid som kroppen vet sitt eget bästa så jag tänkte faktiskt passa på att ta 1-2 veckors semester från bloggen från och med idag.

Jag kommer antagligen börja sakna er efter redan ett par dagar i vanlig ordning, haha. Jag kommer dock ha att fixa med, vi ska bygga förvaring på landet, fortsätta med alla projekt i trädgården, ha olika omgångar med gäster på besök och så jobbar jag som sagt en hel del med Organista under sommaren. Vi säljer ju reseprodukter och försäljningen har kommit igång riktigt ordentligt igen nu under juni och juli och jag kunde inte vara lyckligare. 

Pappa är här i en vecka till så jag vill hinna hänga med honom, vi ska golfa lite och på torsdag har vi bestämt att vi ska åka på utflykt. Charlie, jag och pappa. Vi ska ta Vaxholmsbåten från Värmdö, äta lunch där och sen åker vi nog vidare till Sigtuna eller något annat mysigt. Jag har även en tjejkompis som kommer upp från Skåne i helgen. Det har blivit väldigt mycket mindre utflykter i Stockholm (om vi bortser från Skärgården) sedan vi skaffade landet så om ni har några bra tips får ni gärna lämna en kommentar. 

Jag har som sagt inte bestämt mig för hur länge jag tar semester men 1-2 veckor är nog max så länge jag klarar mig utan bloggen, haha. Vi får se! Sedan tidigare år vet jag i alla fall att ni förstår och stöttar mig till 100% när jag tar lite semester från uppdateringen här. Så tack för att ni är så jäkla fantastiska, jag kommer sakna er galet mycket men vi ses här om ett par veckor igen och jag önskar er en helt fantastisk sommar så länge! 

Under tiden kommer jag passa på att uppdatera min Instagram desto mer så följ mig där, puss & kram!


10 kommentarer10 kommentarer om “vecka 28 – semester”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska ni ta båt till Sigtuna? Det är ju liksom fel håll från Värmdö.
  Ni kan ta färjan över till Vaxholm, det är mysigt. Annars tycker jag Trosa är väldigt mysigt att strosa omkring i.
  Golf på Fågelbro, de har också en mysig restaurang med härlig terrass.
  Har ni varit på Djurönäsets restaurang Sjöboden? Dit kan ni ta egen båt och äta middag på bryggan i kvällssolen.
  Annars är Grinda en klassiker

  Reply
 • Ha en fin semester! ☀

  Reply
 • Så härligt, Sigtuna är superfint, liksom Skoklosters slott & Strängnäs som finns i närheten! Tips åt andra hållet är tex Möja och öarna runt omkring som ligger rätt långt ut i skärgården (men i Värmdö kommun), så härligt att paddla kajak, bada, osv!

  Reply
 • Som jag skrivit tidigare år tar det två veckor innan kroppen börjar slappna av från jobb så ta gärna tre veckor så du har fyllt på energi inför slutet av sommaren och inför hösten ❤ min sambo och jag har varit tröttare än vi trott trots lägre tempo så ta hand om dig så hörs vi om tre veckor 😘🤗💕

  Reply
 • Ha en fantastisk sommar och semester det är du verkligen värd.
  Njut av solen och lugnet att bara vara, ät gott, drick gott och din tid är precis just nu 🙂

  Kraaam!!

  Reply
 • Jag går på min första “riktiga” betalda semester på fredag, fyra veckor! Förstår att du som är egen gillar det, men herregud vilken lyx att få koppla av i en hel månad, är peppad till tusen haha. Hoppas det blir lite mer sommarvärme för oss alla, ha en bra semester Linn, du är väl värd att ta ledigt från bloggen!

  Reply
 • Hoppas ni får en härlig semester med lite mer sol än vad det är nu!

  Reply
 • Ha en fantastisk semester <3

  Reply
 • Ha en superhärlig semester! <3

  Reply
 • Hoppas din semester är fantastisk! <3

  Reply