Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:41 | July 3, 2020

återhämtning på landet och en weekend i Båstad

hoodie från Blankdays här

Hej fredag!

Det lite sämre vädret den här veckan har passat mig bra. Visst älskar jag sol och värme men jag gillar också kontraster och kan bli trött på konstant gassande sol. Dåligt väder den här veckan och sen bra väder nästa vecka igen skulle passa mig utmärkt, hehe!

Veckan har gått i ett med lägenhetsöverlämning, jobb och kampanjfix. Jag älskar att komma ut hit och bara gå runt och fixa och pilla på kvällen efter en riktigt intensiv dag i stan.

Det är nästan lite meditativt att gå runt och vattna och rå om växterna.

Den senaste veckan har jag nästan känt att det vore skönt att bo här ute permanent. Att inte ha en lägenhet som behöver skötas om, men det handlar nog mest om att vi inte trivdes så bra i den lägenheten vi hade. Och att flytten var så energikrävande, hehe. Det är så underbart att det är över!

Jag har väldigt svårt att se mig själv sitta i bil fram och tillbaka till stan fem dagar i veckan dock. Det är ju så långa köer under vanliga vardagar och det skulle innebära att jag behöver spendera 2,5-3 h av min dag i en bil. Aja, vi får se, i augusti börjar vi leta efter lägenhet igen i alla fall och jag älskar känslan sedan vi lämnade över lägenheten i tisdags. Som att allting är möjligt och att vi inte vet var vi kommer hamna!

På tal om något helt annat, min nya favorithoodie kommer från en svensk start up som heter Blankdays. Jag älskar den och har den i svart också! Perfekt för lite regnigare och svalare sommardagar.

Nej, nu ska jag fixa med några sista grejer sen ska jag hänga lite med pappa och Charlie. Han kom upp i onsdags och stannar i minst en och en hela vecka. Lyx! Om några timmar åker ju vi till Båstad och jag ser så mycket fram emot vår helg där tillsammans med Michaela och Damon. Det kommer bli spa, middagar, en hel del drinkar och annat skoj.

Jag hoppas att ni mår bra idag och får en fin helg, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “återhämtning på landet och en weekend i Båstad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men måste du åka till stan pga jobb varje dag? Om du planerar din tid skulle du säkert kunna lyxa till det o jobba hemma tex två dagar i veckan. Alt lägga din arbetstid så att du inte beh pendla på exakt samma tid som alla andra gör det.

    Reply
  • Hoppas att ni hade en toppenhelg trots det halvtråkiga vädret! <3

    http://johannagrahn.se

    Reply