Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:35 | July 2, 2020

Vår första influencer-kampanj för Organista – bakom kulisserna

Hej älsklingar!

I måndagseftermiddag begav jag mig som sagt hem till Margaux för inspelning. Jag skulle egentligen bara vara med i någon story och höll mig mestadels ur vägen när hon satte igång. Margaux har ju använt våra packningsprodukter sedan lansering förra våren och är ett riktigt proffs på att packa.

Vi visste inte det innan vi sågs men tydligen ska hon också till Båstad i helgen med ett annat gäng så vi kommer ses där, så kul! Hon slängde ut alla kläder hon ville ha med sig och tog en före-bild.

Jag älskar att Margaux är så färgglad och blir alltid så inspirerad av henne. Varje år tänker jag att jag ska bli bättre på att både inreda med och ha på mig mer färg men det har inte gått så bra hittills, hehe. Hennes lägenhet är så fin i alla fall, det är färg överallt och allting går ihop så otroligt bra!

Så här såg det ut när hon hade tagit fram alla kläder, skor och annat…

…och så här såg det ut när hon var klar. Jag vill bara äta upp hennes packning! Visst ser det ut som godis? Jag tycker det blev så fint!

Kampanjen ligger live på Margauxs Instagram Stories här nu och ni måste in och kika. Det är ju vårt första Influencer-samarbete någonsin och hon gjorde så fina videor. Hon berättar även mer om vilka som är hennes favoritprodukter och varför. Och så delar hon med sig av en personlig rabattkod som gäller på alla våra produkter under 48h.

Puss & kram!


3 kommentarer3 kommentarer om “Vår första influencer-kampanj för Organista – bakom kulisserna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Verkligen karamellig packning 😍

  Reply
 • Så fin din beigea klänning är! Var kommer den ifrån? 🙂

  Reply
 • Hälsningar från Båstad! Häromdagen stod jag i kön på posten, framför mig stod en tjej som berättade att hennes kille åkt till Göteborg för att handla kläder. Jag har haft jättemycket tålamod med corona-gäster nu i vår, jag har begränsat min tillvaro ännu mer för att minska risken för smitta eftersom Båstad är en liten och fattig kommun som inte har råd med att tillgodose alla turisters och fastboendes eventuella sjukvårdsbehov. Men. När jag hörde att hennes man ÅKER TILL GÖTEBORG för att shoppa så gick mitt topplock fullständigt. Vi har så fina butiker här och de försöker anpassa livet ur sig för att ha stort sortiment på kort tid. Så åker karln och stöttar… Göteborg. Ridå.

  Välkomna hit, här är kaos 🙂 Min bror jobbar på restaurang och säger att han aldrig varit med om värre. Det går inte att upprätthålla avstånd eftersom allt är så smått och trångt. Och hela Sverige turistar inom landet :))

  Såg att Lexington har en lång kjol i blått och vitt, jag var så sugen men är på tok för kort. Du skulle passa så fint i den! Finns på Köpmansgatan 🙂

  Reply