Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:05 | July 1, 2020

lite nya skönhetsfavoriter – återfuktning av hår och hud

Hej vänner!

Nu var det ett tag sedan vi snackade skönhet och jag har ganska många nya favoriter. Jag brukar alltid använda upp produkter innan jag byter hudvårdsprodukter. Först och främst för att jag inte vill slänga något i onödan, men också för att inte huden ska behöva utsättas för för många olika byten. Jag är ju ingen expert men det känns inte som det är bra? Med tanke på mitt jobb så hade jag kunnat byta hudvårdsprodukter en gång i veckan men det tar ju ofta väldigt mycket längre tid än så innan man ser effekten av produkterna också.

För några veckor sedan när mina förra hudvårdsprodukter var slut så passade jag på att gå över till serum och ansiktskräm från Rebecca Stella Beauty som jag har velat testa så länge. Och jag absolut älskar ansiktskrämen, den luktar väldigt naturligt och sjunker in i huden på två röda. Det var min tjejkompis Stina (som är utbildad hudterapeut) som tipsade mig om att alltid köra 100% återfuktning dagtid och jag har blivit helt hooked på det. Deras Hydrating Serum är också helt fantastiskt och jag har haft ett jättefint glow den senaste tiden sedan jag började med hennes produkter.

En annan favorit nu när huden får så mycket sol är Patyka’s Moisturising Body Milk, Patyka är ett favoritmärke när det kommer till skönhet redan sedan tidigare. Och eftersom jag har extensions så förbrukar jag återfuktande hårinpackningar i en rasande fart och den bästa hittills som gör mitt hår silkeslent igen trots klor- och saltvattensdopp är den här Instense Moisture Hair Mask från Ida Warg Beauty.

Jag satsar helt enkelt all-in på återfuktning nu under sommarmånaderna, jag hoppas ni hittar någon ny favorit…

Puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “lite nya skönhetsfavoriter – återfuktning av hår och hud”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan man använda den hårinpackningen på HAirtalk? 🙂

    Reply