Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:14 | June 30, 2020

golf-frälst för andra gången i mitt liv och en runda på Norråva GK

Hej älsklingar!

Precis som jag berättade förra veckan så har jag kommit igång med golfen igen. Eller igen och igen, jag tog grönt kort och spelade en hel del i Marbella för runt tio år sedan och sen la jag det helt på is. Inte för att jag inte tyckte om det, redan första gången jag slog mitt första slag visste jag att jag älskade golf som sport, men för att jag inte har haft tid.

Nu har jag däremot ingen ursäkt längre, vi har flera golfbanor inom 20-25 minuters bilfärd från landet och pappa spelar ju jättemycket så jag passar på att spela när han är här.

Två gånger har vi varit på Norråva Golfgård och spelat de senaste veckorna och det är precis lika kul som jag minns det. Jag är ju en detaljmänniska ut i fingerspetsarna och älskar att något så litet som hur jag lyfter lite på foten när jag slår kan göra så otrolig skillnad.

För något år sedan när jag gjorde en utrensning där hemma så rykte både golfkläder och skor tyvärr så nu måste jag investera i nytt. Jag behöver både skor, någon kjol, shorts, byxor, linnen och någon tröja. Det gamla hade jag ändå vuxit ur så det känns lika bra! Har ni något favoritmärke så tipsa gärna. Jag var inne i golfbutiken på Olof Palmes gata förra veckan och tyckte Peak Performance hade mycket fint med det finns kanske ännu bättre?

Pappa är i princip helt självlärd och har blivit väldigt duktig. Jag tänkte däremot hitta något duktigt pro som kan hjälpa mig med de där små detaljerna som man inte själv ser eller märker.

När jag börjar med en sport gillar jag att snabbt bli bra på den annars tröttnar jag lätt så jag tänker att det blir tema golf den här sommaren.

Om några veckor när jag har lite mer semester tänkte jag boka några lektioner och när pappa kommer upp igen så ska vi gå en runda tillsammans igen.

Vi har så kul när vi spelar tillsammans, pratar non stop och skrattar väldigt mycket!

Puss & kram! Ha en fin tisdag…


8 kommentarer8 kommentarer om “golf-frälst för andra gången i mitt liv och en runda på Norråva GK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så mysigt! Jag och min sambo är också sugna på att börja spela, min pappa har spelat i alla år och det verkar så harmoniskt liksom.

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Din pappa strålar verkligen! Blir så glad av att se bilderna på honom. Känns så genuint.

  Reply
 • Helt rätt Linn!
  Kör på i sommar och försök få med Mattis också👍👏🏌️‍♂️
  /Christian

  Reply
 • JLindeberg har precis som Peak superbra kläder och snygga tex golfkjolar. Rekommenderar verkligen Ingela Tisen som är guldtränare på Lidingö GK men förstår att det är lite fel location för dig just nu. Hon har gjort underverk för mig!

  Reply
 • Rekommenderar Röhnisch för golfkläder. Kolla in butiken på Norrlandsgatan.

  Reply
 • Hej Linn,

  Min sambo driver Happygolfer.se (https://happygolfer.se) , vilket är en digital golfklubb, de har onlineutbildningar men kan också ge utbildningar fysiskt 🙂

  /Hanna

  Reply
 • Hej, kolla på Boozt.com tycker de har bra utbud till bra priser, Peak, Under Armour, Puma och Daily Sport som alla har väldigt snygga kläder.

  Reply
 • Hej,

  Mitt favoritmärke för golfen är nog Nike. UA är sådär i modellerna. Peak har snygga färger.

  /Sandra

  Reply