Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:32 | June 29, 2020

Vecka 27 – vårt första Influencer-samarbete och överlämning av lägenheten

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag känner mig piggare igen efter en helt galen vecka förra veckan. Att flytta är inget man skämtar bort, haha! Vi sitter i bilen på väg in till stan nu, jag ska fixa lite utskick och i eftermiddag ska jag vara med när vi spelar in vår först Influencer Marketing-samarbete för Organista någonsin. Så sjukt kul ska det bli och jag ska ta lite behind the scenes-bilder så ni får se sen. I morgon ska vi träffa den nya ägaren i lägenheten och lämna över nycklarna. Så sjukt! Sen blir det jobb på kontoret och klockan tre har Charlie en tid hos veterinären för att kolla tänderna. På onsdag jobbar jag i stan hela dagen och på kvällen kommer pappa. Så torsdag och fredag jobbar jag från landet.

veckans bästa

Veckans bästa är utan tvekan att vi lämnar över lägenheten i morgon. Vi ska bara dit idag och hämta de sista städprylarna och se så flyttstädningen är godkänd. Jag känner mig redan 100 kg lättare. Fan vad vi har krigat de senaste veckorna men jag är så glad att vi rensade ut och gjorde av med så mycket. Vi har verkligen bara sparat det vi behöver och vill ha till nästa lägenhet. I morgon ska jag gå genom och packa upp det sista som vi har tagit ut till landet.

veckans sämsta

För en Organista som jag så innebär brist på förvaringsutrymme = katastrof, hehe. Och det är precis vad vi har på landet nu. Först hade vi tänkt magasinera jättemycket kläder också men eftersom vi var så duktiga på att rensa ut så tog vi med det till landet. Och det är alla våra höstkläder och de behöver vi ju om ett par månader igen så det kändes inte lönt. Så i veckan ska jag skissa på en garderobslösning i tv-rummet där nere. Om ni har någon som är duktig på att bygga garderober så får ni gärna lämna en kommentar? Det är absolut inget avancerat men vi vill ändå platsbygga så det blir ordentligt gjort och passar in.

veckans låt

Den här låten hittade jag via Instagram förra veckan och den påminde mig så mycket om viben på Mykonos, magisk. Lyssna och njut!

Ha en fin start på veckan älsklingar, puss och kram


1 kommentarerEn kommentar om “Vecka 27 – vårt första Influencer-samarbete och överlämning av lägenheten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här