Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:47 | June 25, 2020

MINISEMESTER OCH 15% RABATT MED KODEN SUMMER15

Hej älsklingar! 

Jag och Mattias satt och planerade lite semester igår och den här sommaren kommer ju se lite annorlunda än vad den brukar göra. Vi kommer köra några lite kortare minisemestrar här och där i Sverige och börjar med Båstad nästa helg. Jag har verkligen längtat efter att få packa resväskan med mina Organista-produkter igen, haha. Snacka om att vara arbetsskadad men det är ju det här jag lever och brinner för.

Det kommer även bli en tur till Västkusten lite senare i sommar och sen några dagar i Skåne igen. Många bekanta och vänner har börjat boka utlandsresor nu men vi vet inte riktigt hur vi kommer göra än. Vi var ju inte säkra på om det skulle gå att resa så nu har vi bokat upp en massa planer här hemma i Sverige istället. Åker vi utomlands i sommar så får det bli i augusti i så fall!

Hur gör ni med semester? Ska ni resa? I Sverige eller utomlands? Och i så fall vart?

Båstad blir som sagt bara över helgen så då kommer jag packa lätt i en liten handbagage-väska är planen. Vårt Carry-On Set från Organista är perfekt för mindre resväskor eller om du packar i en bag!

Att planera och packa inför en liten tur är ju det bästa jag vet och för mig blir det nästan som en sport att lyckas packa så lätt som möjligt och bara få med mig precis det jag behöver och kommer använda…

…men precis som alla andra så är jag bara människa och ibland om jag har bråttom eller inte vet vad det ska bli för väder så är det inte lika lätt att ta bra och genomtänkta beslut.

En sak är i alla fall säker och det är att det blir så mycket lättare att packa rätt om man ser allt och vet precis vad man har med sig. Det är där våra packningsprodukterna kommer in i bilder och de känns så underbart att jobba med en produkt som verkligen har förändrat mitt och många andras liv.

Eftersom det är sommar så har vi ett litet erbjudande på Organista, just nu kan ni ange koden SUMMER15 när ni checkar ut. Då får ni 15% rabatt på hela er order och koden gäller t.o.m. söndag. Happy shopping och lycka till med packningen i sommar…

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “MINISEMESTER OCH 15% RABATT MED KODEN SUMMER15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi ska vara på lantstället strax utanför Torekov.
  Om ni hinner, åk till Torekov och ta en lunch eller middag där. Fantastisk mysig hamn med ännu fler restauranger än tidigare!
  Öppnat en ny italiensk restaurang som heter Varvet. Där sitter ni ute precis vid båtarna och havet, fantastiskt läge!
  Kram Charlotta

  Reply
 • Har rest lite i Sverige redan, Gotland och Skåne. Kollade dina frukosttips i Malmö och var på ett topp ställe men minns inte vad det hette men var ett gulligt gult hus i city. Har inte planerat så mycket mer förutom en sväng till en vänns sommarhus utanför Lysekil och tänkte åka på en tur till rivieran nästa vecka över helgen för att kolla läget i Europa (har hört att det är i stort sett som vanligt men fler folk). Sedan blir det förhoppningsvis en roadtrip i Italien, Slovenien och Kroatien på min semester. Kan tänka mig en tur till Grekland också.

  Reply
 • Gud vad tillfredsställande!

  Reply
 • Det blir landet för mig och min familj. Hade planerat en sommarkryssning men inställd 🙁 Men hade nog inte åkt ändå.

  Reply