Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:26 | June 24, 2020

Blå myskläder och jobbar hemifrån

Shorts och tröja Sanne Alexandra här

Hej favoriter!

Jag åkte ut till landet sent igår kväll igen efter en heldag i stan. Jag och pappa har gått upp tidigt idag och ska iväg på en golfrunda. Jajamensan, ni hörde rätt. Jag tog ju grönt kort för tio år sedan och spelade en hel del den sommaren men sen prioriterade jag att lägga min tid på andra hobbys, det tar ju lite tid. Jag älskade dock att golfa och eftersom pappa spelar mycket så kändes det kul att ta upp det igen.

Pappa har varit här i två veckor nu och i morgon bitti åker han hem. Det är alltid lika tomt efter honom när han åker men som det ser ut nu kommer han upp redan om en vecka igen. Så mysigt! Nästa helg ska vi nämligen en sväng till Båstad med Michaela och Damon så då ska pappa passa landet och Charlie och så stannar han kvar och umgås med oss när vi är tillbaka igen. Jag längtar redan! Jag jobbar från landet idag, glider runt i mitt blåa favoritset och har en miljon saker att ta tag i. Sista racet nu innan vi lämnar över lägenheten nästa vecka och det ska bli en sån befrielse när allt är klart…

Ha en fin onsdag bästa ni, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “Blå myskläder och jobbar hemifrån”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad fin den färgen var på dig!

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Gud va snyggt att se dig med kortare hår. Det klär dig. 🙂

  Reply
 • Jag håller med! Linn borde verkligen ha axellångt hår 😍

  Reply
 • Så roligt att du haft det mysigt med din pappa! Har själv ganska svårt med förlåtelse och beundrar verkligen alla som klarar det, då livet ju är alldeles för kort för att inte levas fullt ut

  Reply
 • Men alltså, håret! Så snyggt och fräscht. Det ser ut som att det är klippt, men om det inte är det så GÖR DET!

  Reply
 • var kommer skalet till mobilen ifrån? så smart ficka för korten!

  Reply