Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | June 23, 2020

min midsommar i bilder

Hej godingar!

Jag hoppas ni hade en härlig midsommar. Jag tänkte att vi ska kika på lite bilder från min. Det blev inte bara en utan två midsommarluncher för min och Mattias del. Vid halv tolv åt vi nämligen den första lunchen hemma tillsammans med pappa och Charlie.

Det här är en bild från kvällen innan midsommarafton som jag var tvungen att sticka in eftersom Charlie somnade så gulligt i soffan när vi hade filmkväll.

Vi startade vår midsommarafton med långpromenad och sen dukade vi upp lunch på terrassen.

Pappa fick en ny golfbag i midsommarpresent som tack för att han hjälper oss så mycket här hemma. Vi har fixat i princip varje dag när han varit här och i söndags var även jag med och fixade i trädgården från morgon till kväll. Vilken underbar känsla det är på kvällen när man har fått så mycket gjort.

Världens bästa le papps och jag på bryggan när jag och Mattias skulle hoppa i båten och åka över till Johan.

När vi kom dit satt alla barnen så här gulligt och ät midsommarlunch.

Och det var dags för vår andra midsommarlunch för dagen.

Bästa värdparet, Johan och Sophia välkomnade alla…

…sen satte vi oss till bords.

Det blev traditionell midsommarlunch…

…en selfie med min bff…

…och så lite snapsvisor med det här roliga sånghäftet som Kristina hade fixat, haha.

Min älskade Juni fick en stor korg med leksaker till midsommar…

…och var hur nöjd som helst.

Tack Johan och Sophia för att ni har förgyllt mitt liv med den här fantastiska tjejen. Hon är så otroligt snäll, charmig och bestämd på samma gång och Mattias frågade t.o.m. hur mycket jag har fått betala för att få bli gudmor till en så skön liten tjej, hehe.

Juni är verkligen världens bästa och vi har så kul tillsammans.

Hon var så nöjd med sina leksaker och vi fick hjälpa henne bära runt på korgen överallt som var alldeles för tung för henne att bära.

Juni är dessutom så duktig på att plocka undan.

Så fort vi hade plockat ur alla leksaker så började hon plocka ihop dem igen och så la vi tillbaka allt i korgen. Det är min guddotter det, en riktig Organista, haha.

Vi började plocka fram fika runt 4-tiden…

…och jag hade så klart på mig en klänning från Adoore dagen till ära.

Den här modellen heter Mykonos och är en av mina favoriter den här säsongen.

Vi dansade runt midsommarstången, lekte lekar…

…och sen fikade vi med kladdkaka och jordgubbstårta. Det var Johans kusin Maria som hade bakat och det här var den godaste kladdkakan jag har ätit någonsin.

Vid sju blev det fördrink på terrassen, lite lek med min älskling…

…och vid åtta tog alla plats nere på bryggan.

Så grillade vi och åt middag i solnedgången.

Vilken idyll va!

Och när vi hade ätit upp blev det dans in på småtimmarna innan jag stupade i säng vid halv tre-tiden. Tack alla inblandade och bästa värdparet för en magisk midsommar!

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “min midsommar i bilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här