Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:26 | June 19, 2020

glad midsommar

Hej älsklingar och glad midsommar!

Jag sitter med en kopp kaffe i soffan framför Nyhetsmorgon och ska snart väcka resten av huset. Vi tänkte gå en lång promenad och sen äta tidig midsommarlunch med pappa. Sen stannar han och Charlie här och vi åker iväg på lite midsommarfirande hos Johan och Sophia.

Det är första gången på fyra-fem år som vi inte firar hos oss. Haha, det ska bli så skönt att bara vara gäst på midsommar igen och vi blir ett kul gäng hos Johan och Sophia. Jag ser absolut mest fram emot att fira midsommar med min älskade guddotter Juni. Vår första midsommar ihop!

Jag ville bara kika in och önska er en riktigt glad midsommar. Var rädda om er och ta hand om varandra! Här kommer ett litet bildregn från de senaste åren av midsommarfester så att vi kommer i rätt stämning, hehe.

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “glad midsommar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här