Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:41 | June 18, 2020

att duka, göra fint och våra midsommarplaner

Hej älsklingar!

Jag hoppas ni mår bra idag, sista arbetsdagen den här veckan, för de flesta av oss antar jag i alla fall? Jag har haft en fin vecka som har spenderats både i stan och på landet. Jag försöker vara på landet så mycket som möjligt nu när pappa är här men har haft en del möten och annat som inte har gått att genomföra någon annan stans än på kontoret.

tallrikar Bruka Design // servetter H&M Home // underlägg Bruka Design // vinglas Table Top // bestick Ikea// ljusstake Georg Jensen // värmeljusstakar Buster and Punch // salt och pepparkar Jonathan Adler

Jag fick så mycket frågor om min dukning senast så jag tänkte att jag samlar allt i ett inlägg. Att duka och förbereda inför en middag eller fest är något av det bästa jag vet. Att “piffa” som jag kallar det och göra det där lilla extra för att våra gäster alltid ska känna sig lite extra välkomna när de kommer hit.

Min klänning kommer från Residus, den har blivit en favorit till just middagsbjudningar och den smiter åt så fint i midjan men är samtidigt otroligt bekväm. Residus är en svensk start up som fokuserar 100% på hållbart mode och som ni vet så älskar jag att supporta små, svenska företag. Jag hoppas att ni gör det ni också!

Jag har jobbat från landet nu på förmiddagen och så har jag några möten i stan u eftermiddag. Ikväll tänkte jag börja fixa lite inför morgondagen. Vi kommer äta midsommarfrukost med pappa på förmiddagen och sen tar vi båten över till Johan och Sophia som har lite midsommarfirande hos sig. Det kommer bli en massa barn, midsommarstång, dans och lekar.

Jag är som ni kanske minns inget särskilt stort fan av midsommar. Och trots det har vi haft midsommarfest här de senaste fyra åren, haha. Mattias har så gärna velat och jag tycker ju det är kul att anordna fest och kvällarna har alltid blivit så roliga.

Så en midsommar med barn passar mig perfekt. Det är verkligen en högtid för barn och Mattias lovade mig redan förra året att vi inte skulle ha midsommarfest i år. Det kommer bli en annan liten fest i år och med ett helt annat tema som vi får bestämma själva. Utan sill, nubbe och svenska flaggor! Så det ser jag fram emot…

Vad har ni för midsommarplaner? Jag ska se om jag hinner rota fram lite bilder från våra tidigare midsomrar och i så fall hörs vi i morgon. Eller så tar jag helt ledigt, jag får se vad jag känner för. Jag har verkligen maxat jobb den här veckan och det sista jag vill i morgon är att behöva stressa.

Så jag passar på att önska er Glad Midsommar i förskott om vi inte hörs i morgon. Var försiktiga och ta hand om er älsklingar!

Puss & kram!


3 kommentarer3 kommentarer om “att duka, göra fint och våra midsommarplaner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men alltså klänningen! ❤️ Köpte på stört 😄

  Reply
 • Hej fina Linn! Jag har ett dilemma (i-landsproblem) gällande inomhusfester och SKOOOR!! Jag tycker att skorna är pricken över i till en outfit och äger massa snygga och dyra skor i olika färger och modeller, men jag får aldrig möjlighet att använda dem! 🙁 För ingen jag känner har skor inomhus på fest, och min sambo tycker att det är jättefånigt att gå i skor inomhus plus att klackarna förstör golvet. Han vill inte få märken på vårt fina trägolv, och många andra säger precis samma sak. Så hos en del människor FÅR man verkligen inte ha klackskor om man skulle vilja, men även om man skulle få ha det känns det ju knäppt att vara den enda som går i skor… Har man byxor och långklänningar funkar det ju att gå i strumlästen (även om det också höjs ett snäpp med skor), men med kortare kjol/klänning tycker jag att skorna gör så himla mycket för benen, hållningen osv. Man blir lite läckrare helt enkelt, eller iallafall så känner jag mig lite läckrare med “smycken” på fötterna. 😉

  Ser att du har klackskor på bilden, men är det bara för att det är “montage-bilder” eller brukar du ha skor inomhus på fest? Hur gör era vänner? Och hur gör killarna om de klär upp sig, går de med herrskor inomhus eller? Det är nämligen ett av min sambos argument, att “jaha, men ska vi killar gå i Dahlinarna inomhus också då eller??”

  Känner mig så deppig över att aldrig få känna mig snygg i mina fina skor, och så ensam eftersom jag verkar vara den enda som har den upperbarligen TOTALT ORIMLIGA tanken på att man visst kan ha skor inomhus… 🙁

  Tacksam för svar, och hoppas ni får en fantastiskt midsommar (med skor och barfota)! <3 🙂

  Reply
 • Åh vilken fin klänning! Blev supersugen på den men de hade mycket annat fint också. Får surfa runt lite på sidan innan jag bestämmer mig. Tack för tipset!

  Reply