Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:36 | June 15, 2020

min vecka i bilder – pappa på besök, brygghäng och bebisgos

Hej bästa ni! Ska vi kika på den senaste veckan ur min mobilkamera?

I tisdags för en vecka sen var jag hos Emelie och fixade barret så här fint, nu känns det fräscht inför sommaren.

Och så var vi på middag hos Dasha och jag fick se deras lägenhet för första gången. Ingen har väl missat den här smällkaramellen av färg i sociala medier? Jag älskar det och att Dasha kör sin egna grej. Det är ju bara färg som hon säger.

Dasha är dessutom världens mästerkock så det var väldigt lyxigt att få äta middag där mitt i veckan.

Hon hittar så mycket inspiration från ställen hon hört talas om och har besökt och de här majskolvarna är inspirerade av en jättepopulär restaurang i New York. Det var de godaste majskolvarna jag har ätit i alla fall.

I onsdags var jag förbi Babyshop i Sturegallerian och köpte de här supersöta prylarna till Adrian.

Adrian är nämligen Stinas nr 2 som kommer i juli och sen överraskade vi henne med babyshower på Nobis uteservering.

Steffi hade med sig tvillingarna och när den ena ville äta och den andra skrek samtidigt fick jag hoppa in och hjälpa till. Till slut somnade sötnosen i min famn, så mysigt!

Från en sötnos till en annan, hehe, så här utslagen var Charlie en dag när vi hade gått både långis, lekt sök i trädgården flera gånger och det var väldigt varmt.

Jag älskar när hon är så här trött, då vet jag att jag har stimulerat henne ordentligt.

Vi beställde förresten en ny matta till delen med fåtöljerna på ren chansning och den blev lite liten. Jag vill ju ha en rund och själva känslan blev precis som vi tänkt oss.

Jag vet dock inte om man kan måttbeställa runda men ska åka förbi Värmdö Färgbod någon dag och fråga.

Pappa är här och det är så mysigt att ha honom på besök. Vi har ätit så mycket goda middagar och en kväll gjorde vi pil pil och plock och dukade upp på lilla terrassen.

Även sparrisen är inspirerad av ett av Dashas recept. Mattias älskar ju också att laga mat och suger åt sig inspiration som en svamp.

Drömmigaste middagen på länge för någon som mig som älskar plock så mycket som jag gör.

När vi skulle gå och lägga oss på kvällen var jag tvungen att ta den här bilden ut från lilla gästrummet när jag vattnade blommorna.

Jag kan knappt greppa hur vacker naturen är just nu!

Jag och pappa har gått långpromenad nästan varje dag. Han har det som rutin och jag hänger mer än gärna på. Charlie har varit med varannan dag, det är så varmt så hon får vila lite när det är som varmast. Älsklingen är ju ändå 13 år nu!

Min älskade le papps! Livet blir bara roligare och så mycket mysigare med dig i det!

Så här fint skiner solen in i vardagsrummet på eftermiddagen.

Och ledsen för spam på Charlie, hehe…

…men hon är ju så mysig när hon ligger och sover.

Jag har sovit i stan några nätter och då packar jag lätt i en större handväska.

Så smidigt!

Den här fina bilden fick jag på min älskling Marilou från London. Jag saknar henne så mycket! Jag, Sofia, Maria och Mikaela körde lite aw på FaceTime i helgen och bestämde att så fort det går att resa till London så åker vi dit tillsammans och hälsar på Maria, Marilou och Maxime några dagar sen hur vi något mysigt hus (tänk the Holiday) ute på landsbygden i England. Vi brukar ju göra minst en resa tillsammans per år. Förra sommaren vi i Paris men vi får se när det blir möjligt nästa gång! Väldigt snart hoppas jag i alla fall… 

Vi har köpt ett matbord och stolar till bryggan så vi kan hänga mer där nere och en kväll grillade vi hamburgare.

Det är så lugnt och skönt där nere, jag antar att det är vattnet som gör att det blir tyst på ett helt annat sätt där nere när det mojnar på kvällen. 

Sommarkvällar alltså, kan ju vara det bästa som finns!

Mums! 

Och så här fint börjar det bli i trädgårdslandet. Potatis, rödbetor och morötter växer så det knakar och snart måste jag köpa nät till jordgubbarna så att inga fåglar kommer och äter upp allt.

Puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “min vecka i bilder – pappa på besök, brygghäng och bebisgos”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här