Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:15 | June 13, 2020

res tryggt och organiserat – 15% med koden GIRLFRIENDS15

Svart skopåse här 

Hej älsklingar!

Jag hoppas att ni har en fin helg och njuter av det fina sommarvädret. Det gör jag och pappa är äntligen här med oss på landet! Idag lyfts ju reserestriktionerna inom Sverige och äntligen kan man resa med försiktighet. Jag vet att ni är många som inte har träffat familj, nära och kära på många månader och jag vet precis hur det känns. För min och pappas del har vi ju inte setts på flera månader innan Corona heller så det känns helt fantastiskt att äntligen vara återförenade, som jag har saknat honom. Och det trots att vi har pratat på FaceTime var och varannan dag. Jag lider med er som fortfarande inte kan träffa era familjemedlemmar och hoppas att ni kan det snart! <3

Jag tänkte faktiskt ta ledig resten av dagen och hänga med pappa men ville kika in en snabbis, önska er en fin helg och påminna er om att vår rabattkod GIRLFRIENDS15 på Organista gäller till och med imorgon och ger er 15% rabatt på hela er order. Ska ni ut och röra på er så hoppas jag att ni är försiktiga och som alltid, reser med en löjligt välorganiserad väska så klart, hehe.

Puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “res tryggt och organiserat – 15% med koden GIRLFRIENDS15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tack för tipset. Ska göra en beställning.
    Här kommer ett tips från mig. Jag har bara några inbjudningar kvar till världens bästa shopping. Det är gratis att gå med och de säljer märkesvaror upp till 90%. Best secret!

    Reply