Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:31 | June 12, 2020

min vecka i bilder – förälskad i vår nya veranda, nationaldagsfest och ett väldigt viktigt läkarbesök

Hej älsklingar!

Ska vi kika på lite bilder från min vecka ur mobilen? Vi börjar i lördags när jag och Mattias hoppade in i bilen och åkte in mot stan. Det ösregnade men vi var ändå supertaggade…

…vi skulle nämligen möta upp det här underbara gänget och äta lunch på Riche.

Jag har fått dille på Toast Skagen och min favorit är Tures men den här var också riktigt bra.

Efter en härlig lunch hoppade vi in i Kristian och Stinas bil och åkte ut mot Ulriksdal.

Där fick jag träffa den här godbiten igen, fina Harry!

Men vi var främst där för att fira Nationaldagen med Steffi och Jonas som bor här. Det regnade om vartannat men vi tog skydd av tälten och hade så sjukt kul hela dagen och kvällen.

Bara en bild till på superstjärnan, haha, jag får inte nog och Harry hade matchat sin kofta så fint med tillhörande tennisstrumpor. <3

I söndags vaknade vi upp på helt fantastiskt humör efter en underbar kväll och vid lunch satte vi oss i bilen och åkte ut till landet. Jag la min hand på Charlies väska och så somnade hon på den så sen hade jag inte hjärta att flytta den under resten av bilresan, hehe. Allt för min lilla tjej.

Och här har ni en bild på vårt nya projekt här på landet. Nämligen vår nya veranda på framsidan. Innan hade vi en jättesliten trappa där och en dag fick jag en snilleblixt att vi skulle gjuta över den gamla trappan men förlänga sidorna så att man kan sitta där.

Vi har ju snart ingen lägenhet så vi tog med våra balkongmöbler ut och ställde dem på verandan och det blev ännu finare än vad jag hade föreställt mig.

Charlie leker sök i gräset på den här sidan ett par gånger om dagen och hittills har vi inte haft någonstans att sitta när vi är här med henne. Och nu när vi äntligen har det så förstår jag inte varför vi inte tog tag i det här mycket tidigare, haha.

Det här är numer min favoritplats och jag går ut här med Charlie och en kopp kaffe det första jag gör på morgonen nu. Läser lite nyheter på mobilen och säger hej till grannarna som är ute på morgonpromenad. Dröm!

Jag föredrar pizza med tunn botten och har velat testa det här tortillapizzabrödet länge så sist jag la min beställning på Mathem slog jag slag i saken.

Vi dukade upp i matsalen…

…drack ett glas vin, åt plock till förrätt…

…och pizza till varmrätt!

Det blev så krispigt och gott. Vår mysigaste date night på länge, helt klart!

Vi ska lägga nytt golv i den gamla delen av huset och kommer passa på att lägga in värmegolv då så vi kunde äntligen ta bort det fula elementet på väggen i matsalen.

Och så tog vi ut de här skåpen från lägenheten som åkte upp på väggen där istället. Det blev så mysigt och vi har beställt en ljus, rund matta som vi ska ha under fåtöljerna.

Haha, ledsen för den här bilden men det här är Charlies favoritplats när hon ska sova. Inklämd mellan benen. Jag har fått höra att man använde chihuahuor som sängvärmare förr i tiden och att det beteendet sitter kvar men jag vet inte om det stämmer?

Jag är så van vid det efter våra tretton år tillsammans och tycker bara att det är så mysigt!

Hej, hej från kontoret!

En dag när jag var på kontoret i stan så åt jag lunch med de här pinglorna. En och en halv timme bara flög förbi och vi har alltid så mycket härligt att prata om och jag lämnar alltid en lunch med dem så full av energi och pepp.

Det blev Tuna Tartare och pommes för min del och en jättegod tomatsallad.

Jag, Michaela och Jossan åt på Zinks fina uteservering. Den sticker verkligen ut bland de andra uteserveringarna nere på Grev Turegatan.

Sen traskade jag vidare bort mot Kommendörsgatan.

Till Complete Skin där jag skulle göra något jag aldrig har gjort förut.

Nämligen kolla mina leverfläckar. Det kändes så dumt när jag väl kom dit att jag inte har gjort det mycket tidigare. Förändringar i leverfläckar är den enda cancerformen man faktiskt kan få bort helt utan annan behandling bara man upptäcker det i tid.

Undersökningen tog inte mer än 5-10 minuter och läkaren jag fick träffa hittade ingenting avvikande. Så skönt och lite nervös var jag allt! De rekommenderar att man återkommer vart 2-3 år så jag ska verkligen skriva ner det och få in det som rutin.

Jag har tagit slut på min spf till ansiktet (jag använder den året runt) och då tipsade de mig om den här som kommer från ett Sydkoreanskt företag. I vanliga fall tycker jag att hög spf för ansiktet ofta är väldigt tjock i konsistensen och ofta lämnar lite vitt efter sig. Den här var dock väldigt lätt och tunn så den fick följa med mig hem.

Det var lite bilder från min mobil och den senaste tiden. Ha en härlig fredag, puss & kram!


7 kommentarer7 kommentarer om “min vecka i bilder – förälskad i vår nya veranda, nationaldagsfest och ett väldigt viktigt läkarbesök”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så bra att du kollar upp dina leverfläckar, det är verkligen en sån enkel grej man kan göra! Men ett tips, detta kan man göra på sin vanliga vårdcentral också, så slipper man jättedyra privatklinik-kostnader.

  Reply
 • ÄLSKAR nya verandan på framsidan, så clean. Du är så bra på sådant Linn!

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Vart kommer bordstabletterna ifrån? 😊

  Reply
 • Varifrån kommer den fina vita klänningen?

  Reply
 • Innan hade jag bara spf i ansiktet på vår-sommarhalvåret men nu har jag det också alltid! På vintern bara en dagkräm med spf25, så himla enkelt när det är två i en, finns liksom ingen anledning att skippa det längre. Speciellt inte när de är så mycket tunnare nu än de var förr. Läste någonstans att det skyddar även mot strålningen man får av datorskärmen? Haha vet inte om det stämmer men det skadar ju inte tänker jag, som sitter framför datorn hela jobbdagen.

  Reply
 • Så underbart med bebismys <3

  Reply
 • Så viktigt att du skriver att man ska gå iväg och kolla sina fläckar! Inte kunde jag ana att ett par dagar efter jag läst detta inlägg, att min älskade mamma har fått hudcancer. Prognosen är god och hon ska opereras imorgon.

  Vill verkligen uppmana alla att använda solkräm och sola med måtta. Önskar att fler influencers kunde uppmärksamma detta.

  Reply