Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | June 8, 2020

vecka 24 – ett roligt möte, self care och kärt återseende

veckans planer

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår bara fint men är lite trött från helgen. Vi var på fest hos några vänner ute i Ulriksdal och hade en riktig heldag. Så igår blev det superlugnt och idag är jag nästan människa igen, hehe. Jag tänkte bota min trötthet med ett yogapass uppe i gymmet lite senare men först ska jag jobba på. Man får resa inom landet igen, det är sommar, många har semester och är lediga, vilket innebär att min mest intensiva period rent jobbmässigt inleds nu. Men jag är bara glad för att det rullar på igen och vi har faktiskt ökat i internationella ordrar så det märks att Europa börjar röra på sig. Jag hoppas så klart att det görs med försiktighet men ju snabbare vi kan återgå till ett så normalt tillstånd som möjligt desto bättre tror jag. Idag jobbar jag hemifrån, i morgon blir det kontorsdag och på kvällen ska jag till Emelie och fixa håret. Det skulle jag gjort förra veckan men vi bokade om. På onsdag har jag ett roligt möte och på torsdag ska jag äta lunch med Martin som jag inte sett på evigheter. Det är fullt fokus på annonsering den här veckan, vi ska delta i en hel del tävlingar och annat med Organista så jag ska lägga upp en bra plan för det och fixa med lite utskick.

veckans bästa

PAPPA KOMMER HIT I HELGEN! Ni som följer bloggen har ju läst om vårt uppbrott, hans eventuella sjukdom, men att han valde sluta med sin själv-medicinering och kom tillbaka till mig. Precis när vi hade hittat tillbaka till varandra så kom dock Corona vilket innebär att vi inte har setts på en sex-sju månader. Vi kör FaceTime var och varannan dag men det känns ändå helt underbar att han kommer hit.

veckans sämsta

Jag hade en konstant känsla av otillräcklighet förra veckan. Jag kände att jag inte hann med allt jag ville göra och inte fanns överallt där jag behövde vara. Både när det kom till jobb men också privat med flytten och alla förberedelser. Sen kom Black Tuesday på det och jag kände så mycket och kunde inte sluta läsa och uppdatera mig kring allt som hände. Dagen efter var det årsdagen då min bror gick bort och jag kände mig allmänt nere. Så den här veckan har jag bestämt mig för att det blir Self Care-vecka. Jag bryr mig inte om hur mycket jag har att göra, jag ska ändå ta mig tid att slappna av med jämna mellanrum, yoga och stanna upp. Jag känner verkligen att jag behöver det!

veckans låt

Jag vet inte om jag gillar den här låten på riktigt än eller om jag har blivit hjärntvättat med den, haha. Daniel spelade den konstant när vi var på landet och på kontoret förra veckan. Men nu har jag hört den så mycket och verkligen fastnat så jag antar att det betyder att den är väldigt bra ändå, trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet.

Ha en fin måndag!


5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 24 – ett roligt möte, self care och kärt återseende”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som du kommer ha en härlig helg😍

  Reply
 • Visst gör det 🙂 Hoppas detsamma! Kram <3

  Reply
 • Att känna sig otillräcklig är ett konstant tillstånd som småbarnsförälder, enligt min mening. Undrar om man nånsin kommer över den känslan.

  Reply
 • Jag kan verkligen tänka mig det och har förstått det på många av mina vänner som har barn. För min del handlar det mycket om att jag inte hinner med Charlie så mycket som jag vill, att jag inte har samma energi över för Mattias och att jag i princip inte hinner träffa eller prata med mina vänner under sådana veckor när allt kör ihop sig. Så jag kan inte ens föreställa mig om man slänger in barn i den ekvationen också, hehe. Kämpa och hoppas att det någon gång känns bättre, massa kramar!

  Reply
 • Är alltid för få timmar på dygnet när man har barn.
  Dagens samhälle som tvingar en att välja bort kvalitetstid med sina barn.

  Reply