Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:52 | June 5, 2020

minimalist och Kon Mari-konsult

Reseset i beige här

Hej älsklingar!

Tänk att det redan är fredag igen va? Den här veckan har gått så fort men jag är så glad idag eftersom de lyfte reserestriktionerna inom Sverige igår. Eller det börjar ju gälla den 13e juni i alla fall och det första som kommer hända då är att pappa kommer upp till oss Stockholm. Vi har ju inte setts på väldigt länge som ni vet! Det ska bli underbart att få krama om honom igen. Annars då? Det känns som att jag inte alls hann med allt jag hade tänkt mig jobbmässigt den här veckan men den har varit väldigt bra trots det. Det är så häftigt att se när andra kreatörer börjar använda och älska Organistas produkter och skapar helt magiskt innehåll kring dem och de här fina bilderna fick jag i veckan.

Packningskuber i beige här

Sarit som har tagit dem är utbildad Kon Mari-konsult och undervisar i organisering. Hur häftigt? Jag är så sugen på att själv gå den utbildningen men är rädd att det är lite för mycket “spark joy” för min del. Det kanske finns andra grymma kurser man kan gå? Tipsa gärna om ni vet!

Sarit fick i alla fall ett helt fantastiskt jobberbjudande som hon inte kunde motstå och var tvungen att sätta sig på ett plan till sin hemstad Telaviv och packade resväskan så här fint med sina produkter. Hon är verkligen definitionen av minimalist och driver ett Instagram-konto som heter @minimalistmeblog som jag älskar och har följt länge. Gör det ni också!

Ha en fin fredag och helg bästa ni, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “minimalist och Kon Mari-konsult”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad menar du med för mycket “spark joy”? Hängde inte alls med 😀

    Reply
  • Haha, förlåt! Jag tänker att alla har stenkoll på Marie Kondo men så klart inte. Jag menar att hon tillskriver mycket lycka åt objekt när man sorterar och rensar ut bland sina ägodelar. Om en tröja t.ex. “spark joy” så ska du behålla den. Medan jag kanske tycker att man inte ska tillskriva en tröja så mycket mening och känsla, hehe. Då blir det bara ännu svårare att se vad för ägodelar du verkligen behöver och använder. Så just den biten i en KonMari-utbildning tror jag att jag hade haft lite svårt för. Hoppas det blev tydligare nu. Kram!

    Reply