Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | June 3, 2020

guldiga sommarbyxor och vit t-shirt

byxor MMissoni // sandaler Forni x Flattered här // t-shirt Carin Wester här

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint tack och njuter så av det fina vädret. I måndags var det ju galet varmt så det var bara rent flyt att jag skulle jobba från landet. Jag varvade jobb under parasollet med lite solpauser och ett och annat dopp i poolen.

Så lyxigt men tyvärr kan jag bara jobba så ibland om jag ska vara effektiv. Allra mest gjort får jag när jag är i stan och på kontoret. Under sommaren när ingen är hemma så jobbar jag väldigt bra från landet men nu när jag vet att det är lite liv och rörelse i stan så trivs jag bäst med alla vara här och känna pulsen.

Idag har jag avsatt hela dagen åt marknadsföring. Jag mailar med influencers som älskar vårt brand och planerar lite nedslag under sommaren. Spännande och det roligaste med att jobba med en e-handel är nog att ingen annan dag är den andra lik. Det passar mig utmärkt!

När jag glider runt på landet gillar jag att klä mig bekvämt men fint och ett par byxor som har varit återkommande i min garderob i flera år nu är den här modellen från MMissoni. Så luftiga och sköna i värmen men ändå stiliga. Jag har dem i svart, rosa och guld nu.

Flätade ringar i guldplätering Ellinor Löfgren x Safira här

En av mina favoritbloggare, Ellinor, har gjort ett samarbete med Safira och jag har haft på mig mina ringar varje dag sedan de damp ner i brevlådan. Den flätade känslan får de att passa helt perfekt till sommarens olika outfits.

Och på tal om återkommande favoriter så är sandalerna en stor favorit i skogarderoben. Så enkla att glida i fötterna i, sköna att gå i och svala på sommaren. Kan varmt rekommendera och jag är alltid lika stolt när jag kan bära plagg och accessoarer som någon av mina vänner har skapat.

Nej, nu ska jag fortsätta med min maillista och önskar er en härlig onsdag!

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “guldiga sommarbyxor och vit t-shirt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Skulle inte du kunna tipsa om lite snygga badkläder? Jag tycker att du brukar ha så fina och jag är sugen på att köpa någon ny inför sommaren!

    Reply
  • Tack för en inspirerande blogg! Undrar så vart ert nya fina matbord är ifrån? 🙂

    Reply