Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:36 | May 31, 2020

Morsdag och sista chansen att få 15% rabatt och vår fina presentbox

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en mysig helg och njuter av solen. Jag ville bara kika in och påminna om att idag är sista dagen som ni kan använda rabattkoden MOTHERSDAY och få 15% rabatt på hela er order på Organista. Köper ni ett av våra set får ni dessutom vår fina presentbox på köpet. Jag hoppas ni får en fin söndag och tar hand om alla era fantastiska mammor där ute. Själv ska jag köra FaceTime med pappa som är nere vid graven i Skåne och sätter blommor. Dit är det första stället jag vill åka till så fort man får resa inom Sverige igen. 

Puss & kram!

Carry On Set i taupe här


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här