Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:30 | May 27, 2020

inspiration – en avslappnad outfit till svala sommarkvällar

hoodie här // armejacka här // tofs här // slippers här // baddräkt här // mjukisbyxor här // väska här

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och har det så härligt i stan och på kontoret men längtar lite tills helgen om jag ska vara ärlig. Då ska jag nämligen plocka fram våra paddle boards och det kan vara något av det bästa med sommaren om ni frågar mig. Den ena har tyvärr gått sönder men vi har en speciell tejp som jag ska se om jag kan laga den med. Håll tummarna!

Och exakt så här kan jag tänka mig se ut när jag ger mig ut på min paddle board i sommar. En snygg baddräkt och ett mysigt och varmt set att hoppa i efteråt när jag är blöt och frusen. Jag hittade precis den här jackan från Toteme och den känns så perfekt att värma sig med under svala kvällar i sommar.

Så fort jag såg att mjukissetet hade kommit in igen på Gina Tricot så slog jag till. Den här färgen har varit slutsåld ett bra tag så jag blev överlycklig. Och Birkenstock-sandalerna kan ha fått sig en utmanare. Dessa slippers från Inuikii är ju rena drömmer, eller vad säger ni?

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “inspiration – en avslappnad outfit till svala sommarkvällar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här