Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:52 | May 24, 2020

Presentbox på köpet och 15% rabatt

Hej älsklingar!

Jag hoppas att ni har haft en härlig helg och får en mysig söndag. Nästa söndag är det morsdag och jag ville bara påminna er om vårt fina Mors Dag-erbjudande på Organista. Anger ni rabattkoden MOTHERSDAY så får ni 15% rabatt och om ni köper något av våra set så packar vi det i en fin presentbox utan extra kostnad. Det är alltid fri frakt, fria returer och vi erbjuder även hemleveranser som levereras på bara 1-2 vardagar.

Ha en fin söndag, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “Presentbox på köpet och 15% rabatt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn! Vet att du också har en väska från ATP. Blir du inte tokig på att den saknar inredning? Själv blir jag irriterad och och stressad varje dag 🙈Kanske vore bag organizers något för Organista?🙂

    Reply
  • Vad använder du för kamera? Älskar kvalitén på dina bilder! 🙂

    Reply