Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:39 | May 20, 2020

inspiration – håraccessoarer

Teddy-diadem här // melerade hårklämmor här // tofs med metallring här //scarf här // diadem imitationsläder här // hårklämma Love här // hårklämmor med pärlor här // skepparmössa här // svart diadem med pärlor här // svart scrunchie här 

Hej godingar!

Jag vet inte med er men är det något jag samlar på mig så är det fina håraccessoarer. Jag tycker ofta att ett fint diadem kan rädda håret en extra dag innan tvätt, när det inte finns någon räddning i sikte så är skepparmössan min bästa vän och jag har alltid en scrunchie runt handleden för man vet aldrig när man behöver en.

Precis som med kläder så föredrar jag håraccessoarer i beige, svart, naturliga toner och så klart i leopard, hehe. Jag älskar diademet i teddy från Pica Picas och det finns tre ställen dit jag vänder mig när jag letar efter håraccessoarer och det är Gina Tricot, Åhléns och Pica Picas. De har så mycket fint!

Jag hoppas ni hittar något ni gillar, puss & kram!

Svart diadem i läderimitation här

Diadem beige läderimitation här // leopard-diadem här // beige scrunchie i läderimitation här // svart scrunchie i läderimitation här

Scrunchie i leopard här


3 kommentarer3 kommentarer om “inspiration – håraccessoarer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här