Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:44 | May 19, 2020

Min vecka i bilder – tillskott i familjen, matleverans vid bryggan och vårt nya utekök

Hej tisdag! Ska vi kika på lite bilder från min mobil förra veckan? Vi börjar med den här och kaffe är livet, visst? Jag och Mattias stannar alltid på macken i Hemmesta när vi är på väg in till stan på morgnarna och köper med oss varsin stor kaffe.

Förra veckan var vi runt och fixade en massa ärenden, jag hittade av en slump den här tygaffären i Kungens Kurva…

…och gick in och klämde och kände på lite tyger…

…och köpte tråd. Nu är produktionen av vårt nya tyg och samples igång för fullt, så spännande. Och jag älskar att gå runt i tygaffärer och leta ny inspiration.

En dag fick jag för mig att ta en bild av vad man kan tro skulle vara min frukost men det är min lunch. Mattias tycker jag är så konstig men jag äter gärna frukost tre gånger om dagen om jag får, hehe.

Och i torsdags morse gick jag in och skulle läsa Petras blogg men såg att hon inte hade uppdaterat. Vi hade kontakt dagen innan då hon berättade att hon kände av lite värkar och så insåg jag att hon inte hade lagt upp på Instagram heller där hon brukar vara väldigt aktiv. Eftersom hon hade gått över tiden med flera dagar smsade jag henne och önskade massa lycka till om de redan var inne på sjukhuset och då fick jag DEN HÄR bilden. Tårarna började rinna, jag gratulerade massor och ropade på Mattias som fick se bilden. Välkommen till världen Harry, vi ska ta så väl hand om dig lilla älskling!

BETALT SAMARBETE MED MATHEM! Förra veckan när vi hade besök på landet så la vi en beställning på Mathem och nu är äntligen Skärgårdsleveransen igång igen. De ringer alltid några minuter innan de kommer så att vi hinner ner till bryggan.

BETALT SAMARBETE MED MATHEM! Under maj och början på juni levererar de under helger och sen under högsäsongen utökar de till varje dag.

BETALT SAMARBETE MED MATHEM! Det finns ingenting som påminner mig så mycket om sommar som när jag slipper åka till mataffären och kan hämta upp våra matkassar nere på bryggan. Lyx!

Och i fredags kom som sagt vår nya soffa!

Fler bilder kommer i ett eget inlägg men jag kan säga så mycket som så här…

…att det är den skönaste och lyxigaste soffan jag någonsin har suttit i. Men mer om det sen!

Självklart var vi tvungna att inviga soffan med myskväll!

Det blev godis och chips framför ett avsnitt av Defending Jacob, en sjukt bra serie på Apple TV+.

Vårt nya utekök är snart klart, det ska läggas ett lager puts till bara och så ska det slipas…

…men så här snyggt blev det med våra nya terrasser. Vi hade ju byggt dem i trä tidigare men de stod där den nya delen av huset står nu så de var tvungna att rivas så då övertalade jag Mattias att vi skulle gjuta nya terrassera i betong. Jag ÄLSKAR betong och har drömt om det här sedan vi köpte stället. Mattias tyckte det var en strålande idé så nu har drömmen blivit verklighet.

Hej världens bästa ställe som gör mig så lycklig. Jag ser fram emot och är så tacksam för att vi får spendera hela sommaren här!

Och när vi hade lite gäster över på middag klädde jag upp mig ordentligt. Det är ju så sällan man får göra det nu så man får passa på. Blek som ett spöke var jag men struntade i det och körde bara ben och min nya klänning från Lars Wallin (annonslänk). Älskar den!

Puss & kram!


21 kommentarer21 kommentarer om “Min vecka i bilder – tillskott i familjen, matleverans vid bryggan och vårt nya utekök”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • så himla himla fint!!! man blir alldeles pirrig av att se ert landställe… det är perfektion!! 🙂

  Reply
 • Hej Linn, hoppas allt är bra med dig!

  Vad är det för solstolar ni har vid poolen?
  Säg nu att dom kostar 600 spänn på jula..!

  Faktiskt på gränsen till skämt så fint renoverat.

  Ska själv fixa till på uteplatsen och vill ju mer eller mindre ha exakt såhär.

  Reply
 • Så fint ❤🙏!!

  Reply
 • Tack snälla! <3

  Reply
 • Så fint! Älskar såna här inlägg <3

  Reply
 • Vad kul att du gillar <3 Kram

  Reply
 • Jag dör av avundsjuka, ert hus och hela stället är ju så drömmigt!! Det nya både inom och utomhus ser fantastiskt ut 🙂

  Reply
 • Avis! Önskar jag också fick spendera sommaren där, haha!

  Reply
 • Helt fantastiskt fint!

  Reply
 • Tack snälla du, kram!

  Reply
 • DÖÖÖR för eran uteplats, holly molly! Hoppas för er skull att vi får en magisk sommar så ni får chans att hänga där haha 😀

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Alltså, du har säkert bra koll på det och har nog bara missat…inlägget saknar reklammarkering högst upp. Det framgår inte direkt för mig som läsare att inlägget innehåller reklam.

  Reply
 • Sorry, fixade direkt! Jag som är så noggrann med det <3

  Reply
 • Men alltså WOW WOW WOW WOW, orkar inte vad fint! Magin som uppstår när man blandar trä och betong!

  Reply
 • Så kul att se bilder från ert sommarställe, det ser ut som en dröm! Älskar varje detalj och blir helt pirrig när jag kollar på bilderna. En vacker dag ska jag ha ett liknande ställe ❤️

  Reply
 • Tack fina <3 Vad kul att du gillar det och det låter som riktigt bra framtidsmål. Att ha ett lantställe är det bästa som finns! Kram

  Reply
 • Alltså ert ställe är verkligen MAGI!!!!
  Njut som 17, Kramar

  Reply
 • Tack snälla du och det gör vi <3 Så tacksamma! Kram <3

  Reply
 • Så himla vackert och inspirerande! Vart kommer soffan ifrån? Blev jättesugen när du skrev att den var så skön. Den ser jättemysig ut!

  Reply
 • Hej fina du!

  Vad fint ni har fått det! och åh vad roligt med en liten bebis i kompisgänget.
  Hur känner du för familj? Vet att det är många bebisar som poppar upp i kompisgäng ( för min del iallafall) och det har gjort att man börjar fundera lite. Om du tycker frågan är för privat förstår jag till 110% och då är det bara att radera den.

  KRAM <3

  Reply
 • Vill gärna ha ett inlägg om uteköket när det är klart! Om man får önska. Är det ett kylskåp där under? Ser så snyggt ut och praktiskt!

  Reply