Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:16 | May 14, 2020

inspiration – så här vill jag klä mig i sommar

Linneskjorta här // Diadem här // Linneväst här // Svarta jeansshorts här // Vit lång skjorta här // Stickad topp här // Svarta sandaler med klack här //Svart skärp här // Kaftan här // Tote-väska här // Vita jeansshorts här // Fiskarhatt i linne här //Svart stickat linne här // Svarta slip-ins här // Yogaväska här // Taupe läderskärp här

Hej vänner!

Det var längesen jag förlikade mig med tanken på att vi ska spendera hela sommaren på landet men jag känner fortfarande att min sommargarderob är väldigt Medelhavsinfluerad, haha. Jag ska försöka köra mycket mer färg här hemma också så att mina vackra semesterplagg slipper hänga och bli dammiga inne i garderoben.

Jag kommer behöva komplettera med lite mer basplagg och har snöat in mig helt på linne. Jag älskar den här linneskjortan och tror den skulle bli riktig snygg till de svarta jeansshortsen. Jag tänkte även investera i ett par vita jeansshorts och kaftaner och klänningar i lite mer neutrala färger. De kommer bli perfekta att glida runt i om det blir en varm sommar.

Jag har fortfarande inte beställt några slip-in, jag är jättesugen på ett par Birkenstock som ni vet men nu hittade jag de här med lite platå också och känner att de kanske är lite mer min stil? Jag får se vilka det blir, de här kanske är mer snygga än praktiska dock, haha.

Jag hoppas ni hittar något ni gillar, puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “inspiration – så här vill jag klä mig i sommar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj är dem skorna tillbaka i mode igen. Yay har ett par liknande nånstans i garderoben som inhandlades för ca 15 år sen. Ibland är det bra att man är en sparare 👍😄

  Reply
 • Haha, eller hur! Kram <3

  Reply
 • Väskan är helt min stil =)

  Reply
 • Kul att du gillar <3 Kram

  Reply
 • Dum fråga kanske men varför kan du inte ha dina “Medelhavs-kläder” på landet? Är väl perfekt för att få in lite “vanlig” sommarkänsla tänker jag 🙂

  Reply
 • Jo, det kommer jag så klart göra det också 🙂 Men jag tenderar att bära mer färg när jag är utomlands och mer naturliga toner här hemma på sommaren. Kram <3

  Reply
 • Blir alltid så inspirerad av dina kollage, vill ha allt!

  Reply
 • Så kul att höra, jag lägger en del tid på det och är så glad att ni gillar det så mycket. Kram <3

  Reply