Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:50 | May 13, 2020

en kontorsoutfit och att känna sig balanserad

jacka Gina Tricot // byxor gamla från Lindex // poloträja Pillowtalk

Hej onsdag! 

Hur mår ni idag? Jag mår bra tack och pratade med en vän förra veckan och berättade att jag har känt mig ovanligt glad de senaste veckorna. Eller balanserad och därför glad, är nog en bättre beskrivning! Jag sa också att jag känner att mitt glada humör inte alls stämmer överens med hur verkligheten ser ut just nu.

Sen kom jag på en grej!

Jag har ju mått väldigt bra och känt mig väldigt balanserad sedan jag började med CBD-oljan från Hello Mantle. Kommer ni ihåg att jag berättade att jag hade börjat ta ett par droppar under tungan innan jag går och lägger mig varje kväll? Jag undrar verkligen om det är så men det är i ganska exakt samband med att jag började använda den som jag har känt mig mycket lugnare och har en helt annan acceptans inför allting som händer just nu. Jag ska testa den ett tag till sen återkommer jag med en utvärdering och mer info.

Det vore ju väldigt häftigt i alla fall om oljan har en så tydlig effekt som alla säger! Samtidigt så är jag verkligen vad man kan kalla för en positiv person. Superoptimist kanske är ett ännu bättre ord, hehe. När jag mår dåligt under en period, som i början av Corona när allting kändes så obehagligt, så brukar det komma en mycket bättre period därefter. Det är bara så min hjärna verkar fungera och det är jag så klart väldigt tacksam för! Det är precis som att den inte längre kan ta in och förstå allt hemskt som fortfarande händer i världen just nu. Så jag måste hela tiden påminna mig själv om det för att inte sväva iväg för mycket…

Aja, nu har jag babblat klart, tack för att ni lyssnade. Jag måste dyka ner i min mailinkorg nu om jag ska hinna med allting jag ska göra idag och hoppas att ni får en riktigt fin onsdag. Puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “en kontorsoutfit och att känna sig balanserad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn! Skulle du vilja berätta lite mer om er nya matta som ni köpt från Värmdö Färgbod. Vilken matta har ni valt och vilken färg? Finns det olika alternativ att välja som kant på mattan, vilken valde ni? Har funderat på att göra samma sak och blev inspirerad när jag såg er matta 🙂

  Reply
 • Mår också betydligt mycket bättre nu än vad jag gör annars. Vet inte om det beror på att vi precis flyttat till vårat första hus eller om det är att hela pressen på att vara social och out and about är borta nu när man ska hålla sig hemma. För en introvert och ganska osocial person är det väldigt befriande att det är norm att bara vara hemma själv med sin partner hela tiden, mår så bra av det haha. Även om det känns “fel” att må väldigt bra när världens är kaos.

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Du ser fantastisk ut i färgskalan! Wow!

  Reply
 • Tack fina du =) Kram

  Reply
 • Grattis på namnsdagen Linn. Vi sitter i karantän i Strängnäs och har inte varit till Spaddalen sen i september. Oscar vår son har varit ute några gånger. En ekorrfamilj hade flyttat in i vårt hus. Badstranden syntes inte, vattnet gick lång upp. Taket på bastun hade nästan blåst av.
  Vi ser med spänning fram emot att snart bli utsläppta av Folkhälsomyndigheten.
  Åsa har hafr covid 19 och legat på St Görans sjukhus. Nu bor hon och Tomas i sitt hus medans nya lägenheten renoveras.

  Varma hälsningar Tina

  Reply
 • Hej Tina! Vad skönt att höra att ni mår bra trots omständigheterna. Jag hoppas vi ses i sommar. Kram

  Reply
 • Underbart att höra Linn! Så skönt när man inser att man kan behålla ett eget lugn, även fast det stormar omkring än.
  Ser fram att höra mer när du testat längre. Kram!

  Reply
 • Älskar den hitintills <3 Kram

  Reply